Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
DIGI International | Profesionalna oprema za M2M in IoT aplikacije

Ameriško podjetje Digi International je vodilni globalni ponudnik profesionalne komunikacijske opreme za M2M in IoT okolja. Digi produkti omogočajo zanesljivo implementacijo in upravljanje ključne "mission critical" infrastrukture v najzahtevnejših pogojih v transportu, energetiki, medicini, financah in trgovini. Glavne prednosti Digijevih proizvodov so legendarna kakovost, neverjetna zanesljivost in izjemno širok nabor vgrajenih naprednih funkcionalnosti. Garancijska doba za celoten Digijev program je 5 let

 

Digi Novosti

 
Družina Digi AnywhereUSB Plus - USB povezovanje brez omejitev
 
Digi ConnectPort LTS - terminalni strežniki nove generacije
 

Mrežni USB Hubi - USB povezovanje brez omejitev

Mrežno USB povezovanje
  • Digi Edgeport - pretvorniki med USB in serijskim RS priključkom (1 - 16 portov)

Mrežni USB hubi Digi AnywhereUSB omogočajo povezovanje in upravljanje USB naprav po IP omrežju, mimo omejitev USB standarda. S pomočjo patentirane tehnologije USB-Over-IP, lahko USB naprave priključimo in uporabljamo kjerkoli v omrežju, brez potrebe po prisotnosti lokalnega gostitelja. V Multi-Host izvedbah se na priključeno USB napravo lahko poveže več uporabnikov hkrati.

 

Profesionalni 4G LTE mobilni usmerjevalniki

Profesionalni M2M mobilni usmerjevalniki i

Digijevi mobilni usmerjevalniki zasedajo sam vrh globalne ponudbe mobilnih M2M komunikacijskih naprav. Uporabnikom prinašajo napredno rešitev za oddaljeno povezovanje in upravljanje naprav ter lokacij po mobilnem omrežju, mimo omejitev stadardnega ožičenja. Pohvalijo se lahko z izredno širokim naborom naprednih usmerjevalniških lastnosti in podporo za neverjetno število varnostnih in okoljskih protokolov.

 

Strežniki serijskih RS naprav in mrežni koncentratorji

Strežniki serijskih
  • Digi One SP - industrijski strežniki naprav - izvedbe za industrijska okolja IA
  • Digi EtherLite - mrežni koncentrator serijskih naprav (2, 8, 16 ali 32 portov)

Strežniki naprav omogočajo povezavo od 1 do 32 naprav s serijskim RS 232/422/485 priključkom na TCP/IP Ethernet omrežje. Z postavitvijo enovitega in učinkovitega omrežja za naprave, ki so bile do sedaj zaprte v svet serijskega povezovanja, pridobimo možnost njihovega oddaljenega nadzora in upravljanja ter napredne diagnostike. Strežniki naprav so na voljo v številnih modelskih izvedbah, s čimer je omogočena popolna prilagoditev zahtevam okolja v katerih naprave operirajo.

 

Strežniki konzol in upravljanje napajanja

Strežniki konzol
  • Digi Passport - napredni integriran strežnik konzol z vgrajenim freeKVM. Izvedbe z 4, 8, 16, 32 ali 48 serijskimi in dual Ethernet porti
  • Digi CM - strežnik konzol z 8, 16, 32 ali 48 serijskimi porti
  • Digi RPM - sistem za inteligentno distribucijo, oddaljeni nadzor in upravljanje napajanja naprav

Strežniki konzol omogočajo varno in zanesljivo oddaljeno upravljanje in nadzor mrežne opreme s serijskimi RS priključki (Ethernet stikala, usmerjevalniki, PABX, strežniki, UPS, požarni zidovi) preko IP omrežja ali klicne modemske povezave. Tako predstavljajo idealno izbiro za centraliziran nadzor IT centrov.

 

IoT Sedaj! Pridružite se revoluciji, ki spreminja svet
4G M2M - profesionalne rešitve in oprema za industijsko mobilno povezovanje
Ruckus - preprosto boljši Wi-Fi
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2024