Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
Netatmo pametna Sirena prežene vlomilce

Netatmo pametna sirena prinaša v naše domove dodaten nivo varnosti. Deluje v povezavi s pametno notranjo kamero, ki neprestano spremlja kdo je prisoten v prostoru. Ko opazi nepoznan obraz, povezana sirena sproži glasen 110dB alarm in tako prežene vlomilce. V primeru vloma sistem tudi takoj pošlje obvestilo z video posnetkom dogodka v aplikacijo na našem telefonu. Z naprednim prepoznavanjem obrazov se alarm sproži le, ko je v prostoru prisotna neznana oseba. To pomeni, da ne prihaja do lažnih alarmov, ki bi jih povzročili družinski člani ali domače živali.

PPC: 82,00€ (67,21€ + DDV)   

 
Netatmo pametna Sirena - Glavne prednosti
 

Glavne prednosti Netatmo pametne sirene:

  • Glasen 110dB alarm prežene nepovabljene goste.
  • Samodejna aktivacija alarmnega sistema, ko zapustimo dom.
  • Vklop in izklop alarma kjerkoli in kadarkoli s klikom v aplikaciji v telefonu.
  • Predvajanje zvokov, ki dajo občutek, da je nekdo doma.
  • Prepoznava poskusa uničenja.
  • Del celovite rešitve Netatmo za varen dom, ki vključuje kamero, senzorje in sireno.
 
Netatmo pametna Sirena - Glavne prednosti

Pametno in preprosto, to je osnovno vodilo vseh Netatmo proizvodov. Na telefon le naložite brezplačno aplikacijo, ki vas vodi prek nekaj enostavnih korakov namestitve. Pametno sireno lahko prosto postavimo kamorkoli v prostor ali jo zmontiramo na steno. Sirena je lahko napajana prek priloženih 4 AA baterij z življenjsko dobo 2 leti ali neposredno prek 220V ožičenja. Sirena deluje le v povezavi z notranjo kamero Netatmo, na katero se povezuje brezžično.

 
Netatmo pametna Sirena - Glavne prednosti

Ste na hitro oddrveli od doma in pozabili aktivirati alarm? Ni problema, Netatmo samodejno aktivira alarmni sistem, ko zapustimo dom in ga de aktivira, ko se vrnemo. Celovita Netatmo rešitev za varnost doma je tu zato, da nam pomaga. Pametno prepoznavanje obrazov poskrbi, da se alarm ne sproži, ko se vrnejo domov otroci in reagira takoj, ko prepozna nezaželene goste. V pameten varnostni sistem lahko dodamo tudi senzorje, ki tudi sprožijo alarm, ko zaznajo odprtje vrat oz. oken. Pametna sirena je pripravljena na vse. Kjer koli že smo, v vsakem trenutku lahko na daljavo s preprostim klikom na telefonu sprožimo glasen 110dB alarm.

 
Netatmo pametna Sirena - Glavne prednosti

Pametna sirena vsebuje kopico pred posnetih glasov oz. zvokov, recimo pasji lajež, otroški jok, ropot sesalca in smeh. Predvajamo jih lahko kadar želimo in tako simuliramo, da je nekdo doma, kar odžene potencialne vlomilce. Netatmo pametna sirena tudi ve, če jo hoče nekdo na silo onemogočiti. Takoj ko zazna, da je prišlo do poskusa uničenja, sproži glasen alarm in pošlje sporočilo na telefon.

 
 
Netatmo celovit varnostni sistem

Netatmo prinaša celovit varnostni sistem, ki zaščiti vašo lastnino in preprečuje vlome. Za varnost doma poskrbijo notranja kamera, sirena in senzorji. Pameten alarmni sistem se aktivira takoj ko zapustimo dom in de aktivira ko se vrnemo. Ko kamera prepozna neznano osebo ali senzorji zaznajo odprtje vrat oz. oken, smo o tem takoj obveščeni s sporočilom v brezplačni aplikaciji na telefonu. Obenem sirena sproži glasen 110dB alarm in tako odžene vlomilce. Ko nas ni doma, sirena predvaja pred posnete zvoke pasjega laježa, otroškega joka, ropot sesalca... in tako odžene nezaželene goste. Namestitev sistema je zelo preprosta, posamezni elementi se medsebojno povezujejo brezžično. Na posamezno kamero lahko povežemo eno sireno in do 12 senzorjev.

 

IoT Sedaj! Pridružite se revoluciji, ki spreminja svet
4G M2M - profesionalne rešitve in oprema za industijsko mobilno povezovanje
Ruckus - preprosto boljši Wi-Fi
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2024