Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
PLANET Technology | PoE - Power over Ethernet - napredne ređitve za izvedbo mrežnega napajanja
PLANET PoE za neverjetno moč napajanja PLANET PoE rešitve za neverjetno moč napajanja
Power over Ethernet rešitve PLANET zagotavljajo zadosto kapaciteto za potešitev potreb po mrežnem napajanju vse bolj zahtevnih in številnih mrežnih naprav kot so WiFi dostopne točke, IP telefoni in nadzorne kamere..

 

Razširite domet IP omrežja
Z zmogljivo integracijo žičnih in brezžičnih tehnologij – ethernet, optika, coax in WiFi s PoE napajanjem, pridobimo možnost hitre in preproste vzpostavitve IP omrežja v okoljih kjer do sedaj implementacija ni bila mogoča.
Razširite domet IP omrežja

 

Širok nabor PoE stikal  Širok nabor PoE opreme
Stikala z različnim številom LAN vhodov (5-48), s podporo standardu 802.3af in 802.3at s 15, 30 ali 60W izhodne moči na vhod,  v upravljanih in neupravljanih 10/100, Giga, 10G in optičnih izvedbah. Poleg stikal so v skupini PoE še Injectorji, Extenderji , Hubi in Converterji, ter izredno zanimiva skupina robustne Industrijske PoE opreme.

 

Periodične ponastavitve napajanih naprav
PLANET PoE stikala lahko nastavimo tako da v željenih intervalih, recimo enkrat tedensko, samodejno izklopijo priključene naprave. Tako se bistveno zmanjša možnost da priključene naprave prenehajo delovati zaradi prenasičenosti polnilnika (buffer overload).
Periodične ponastavitve napajanih naprav

 

SMTP / SNMP Trap Event Alert SMTP / SNMP Trap Event Alert
PLANET PoE stikala se lahko pohvalijo z vgrajeno funkcijo Alert Event, ki nas z emailom opozori, da je prišlo do težav v omrežju. Elektronsko sporočilo vsebujejo osnovno diagnostiko, saj nam prikaže ali je prišlo do izpada spletne povezave, izgube PoE napajanja ali PoE ponastavitve (reboota).

 

PoE prioriteta za ključne aplikacije
Skupna moč PoE napajanja se lahko razdeli na več razredov in glede na prioriteto dodeli posameznim aplikacijam. V primeru težav, bo stikalo samo najprej odklopilo manj pomembne naprave in nadaljevalo z napajanjem za poslovanje ključnih naprav, ter poslalo alarm z opozorilom na težave.
PoE prioriteta za ključne aplikacije

 

 
PLANET PoE stikala imajo vgrajene napredne tehnologije, ki omogočajo preprosto in učinkovito upravljanje napajanja, s čimer znižujejo operativne stroške in podaljšajo življensko dobo napajanih naprav.
   
Aktivno spremljanje potrošnje energije
V spletnem vmesniku PLANET stikal lahko v realnem času spremljamo potrošnjo energije vseh naprav, ki so na nanj priključene. Vsi podatki so prikazani v pregledih tabelah, ki naj jasno pokažejo katere priključene naprave so največji potrošniki energije.
Aktivno spremljanje potrošnje energije

 

Funkcija pametne zaznave in nadzora temperature Funkcija pametne zaznave in nadzora temperature
neprestano samodejno spremlja temperaturo okolja kjer se stikalo in nanj priključe naprave nahajajo. V primeru prekoračitve nastavljene vrednosti temperature, sistem izključi priključene naprave in jih tako zavaruje pred poškodbami.

 

Funkcija pametne zaznave potrošnje PoE energije omogoča da v vsakem trenutku vidimo skupno potrošnjo energijo v celotnem sistemu in potrošnjo vsake posamezne priključene naprave. Sistem samodejno prepreči prenapetostne udare in s tem varuje pred poškodbami. Funkcija pametne zaznave potrošnje PoE energije

 

Funkcija pametne zaznave priključenih naprav Funkcija pametne zaznave tipa priključenih naprav
samodejno prepozna in identificira kakšne naprave smo priključili na stikalo.. Stikalo tako denimo ve ali je na desetem LAN vhodu priključena 802.3af, 802.3at ali samostojno napajana WiFi dostopna točka. Tako omogoča veliko varčevanje energije saj dostavlja optimalno moč do vseh priključenih naprav..

Aktivno preverjanje statusa naprav  
Aktivno preverjanje statusa naprav  
PLANET PoE stikala z ping ukazi v realnem času neprestano preverjajo status naprav, ki so nanje priključene. V primeru da stikalo zazna, da se naprava ne odziva, ji prekine dotok napajanja in jo tako ponastavi na daljavo. S tem se občutno poveča zanesljivost lokalnega omrežja in znižujejo operativni stroški.  

 

 
PoE urnik za varčevanje energije  
PoE urnik za varčevanje energije  
Funkcija PoE urnika omogoča prekinitev napajanja naprav v željenih časovnih intervalih. Tako lahko denimo v lokalnem omrežju podjetja nastavimo, da bodo IP telefoni napajani le v delovnem času, med pon. in pet. od 8 do 17 ure. Lastnost prinaša velike prihranke pri stroških električne energije.  

 

 
Zaščita pred pregrevanjem  
Zaščita pred pregrevanjem  
Samodejna zaščita pred pregrevanjem pomaga izničiti možnost prenapetostnega udara v primeru povišanja temperature. Sistem v primeru pregrevanja izklopi naprave z nizko prioriteto in nadaljuje z napajanjem ključnih naprav. Ko se temperatura vrne v normalne okvire sistem nadaljuje z napajanjem vseh naprav.  
 
PoE - Power over Ethernet oprema PLANET:
PLANET Layer2/2+ Managed PoE stikala PLANET Layer2 WebSmart PoE stikala PLANET neupravljana PoE stikala
PLANET PoE Injectorji PLANET PoE ekstenderji PLANET PoE hubi
PLANET PoE Converterji PLANET PoE SOLAR switch PLANET Industrijska PoE oprema - kliknite za več podatkov

 

IoT Sedaj! Pridružite se revoluciji, ki spreminja svet
4G M2M - profesionalne rešitve in oprema za industijsko mobilno povezovanje
Ruckus - preprosto boljši Wi-Fi
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2024