Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
Streaming rešitve ViewCast | Dobrodošli v prihodnosti | celovite rešitve za spletno strujanje Ameriško podjetje ViewCast je vodilni svetovni ponudnik profesionalnih rešitev za prenos video in avdio vsebin po medmrežju (webcasting). Program podjetja sestavljajo vgradne streaming kartice Osprey, ki predstavljajo univerzalni standard za strujanje vsebin po medmrežju, integrirani strežniki za spletno strujanje Niagara, ki pod enim pokrovom ponujajo celovito rešitev na ključ za strujanje in sklop programskih rešitev. ViewCastove strojne in programske rešitve za svoje multimedijske potrebe uporablja impresiven nabor vodilnih svetovnih korporacij (CNN, BBC, ESPN, CCTV, MTV, Sky, Gap, NASA, Ebay...). Če pri svojih strujanih vsebinah ne želite sklepati kompromisov, je edina prava izbira ViewCast.
Prikaz delovanja aplikacije spletnega strujanja z produkti ViewCast
Niagara 7500HD - visoko profesionalni strežnik za za HD spletno strujanje
Niagara 2100/2120 - cenovno ugodna strežnika za spletno strujanje
Osprey450e - štiri kanalna analogna streaming kartica
Letakpdf logo

Streaming rešitve ViewCast - dobrodošli v prihodnosti

 

 

 

 

SimulStream

Programska rešitev ki omogoča z eno kartico generirati več vzporednih strujev v različnih kvalitetah in formatih

 

 

 

 

Primeri aplikacij

 

 

Rešitve

 

 


Povezava do strani proizvajalca

http://www.viewcast.com/

 

 

 

Osprey streaming kartice - de facto strandard za spletno strujanje

Streaming kartice Osprey so de facto standard za strujanje vsebin preko medmrežja (webcasting). Uporabljamo jih za zajem, digitaliziranje, kompresijo in strujanje - internetni prenos posnetih in živih video/audio vsebin. Kartice podpirajo vse operacijske sisteme in programe za obdelavo in izdelavo vsebin. So idealni partner najpopularnejših aplikacij za strujanje - Windows Media Encorder, Real System Producer in Flash Video. Širok modelski razpon nudi podporo za eno ali štiri-kanalni zajem analognih in digitalnih video vsebin v SD in HD formatu. Delo z njimi je izredno preprosto in zahteva bistveno manj procesorske moči v primerjavi s konkurenčnimi produkti. Osprey kartice omogočajo uporabnikom razvoj naprednih multimedijskih rešitev, denimo IPTV, video na zahtevo (VoD), mobilno televizijo, webcasting, video nadzor in druge sorodne aplikacije . Modelske izvedbe Osprey kartic so:

 • Osprey 100 - cenovno ugodni osnovni model za zajem analognih video vsebin
 • Osprey 210 - osnovni model za zajem analognih video in avdio vsebin zgrajen na 32 bitni PCI arhitekturi
 • Osprey 230 - low-profile PCI-X kartica za zajem analognih video in avdio vsebin
 • Osprey 240e - izredno hitra PCIe kartica za zajem analognih video in avdio vsebin
 • Osprey 440 - štiri-kanalna PCI-X analogna kartica, ki omogoča vzporedni zajem 4 analognih kanalov
 • NOVO! Osprey 450e - štiri-kanalna analogna kartica, deluje na PCIe vodilu in omogoča vzporedni zajem 4 analognih kanalov
 • Osprey 530 - visoko profesionalna 64 bitna PCI-X kartica za zajem in strujanje digitanega videa in avdia
 • Osprey 700 HD - visoko profesionalna PCIe kartica za zajem video in avdio vsebin v High Definition kvaliteti


Niagara strežniški sistemi - integrirani strežniki za spletno strujanje

Sistemi Niagara so popolna rešitev na ključ za profesionalno produkcijo strujanega videa in avdia. Integrirani plug&play medijski enkorderji, so namenske naprave, načrtno zgrajene za zagotavljanje hitrega zajema in strujanja videa in avdia najboljše možne kvalitete. Srce sistemov Niagara predstavljajo vgrajene analogne in digitalne kartice za zajem in strujanje Osprey. Te v kombinaciji z ViewCastovim patentiranim sistemom za oddaljeno kontrolo in upravljanje struja Niagara SCX, omogočajo vrhunsko kvaliteto strujanega medija. Strežniki so idealna rešitev za velika podjetja, ponudnike in ustvarjalce vsebin, ponudnike spletnega dostopa, distributerje vsebin ter druge najzahtevnejše uporabnike. Sistemi so namenjeni prenosu dogodkov, ki potekajo v živo, zajemu z namenom arhiviranja, video sodelovanju, učenju na daljavo, ustvarjanju vsebin za internet, podcastingu in številnim drugim aplikacijam, ki si pri strujanju ne morejo privoščiti kompromisov. Sistemi so na voljo tako v prenosnih kot vgradnih eno, dvo ali osem kanalnih različicah in omogočajo generiranje vsebin tako v SD kot HD formatu.

 • NOVO! Niagara 7500 HD - visoko profesionalni enokanalni enkodirni strežnik za strujanje v High Definition (HD) formatu.
 • NOVO! Niagara 2100 / 2120 - cenovno ugodena enkodirna strežnika. Izvedna Niagara 2120 tudi s podporo za Adobe Flash H.264 format
 • Niagara GoStream SURF - visoko zmogljiv prenosni enokanalni enkodirni strežnik. Kompaktna enota, ki v majhnem prenosnem ohišju združuje vse potrebno za optimalno strujanje živih dogodkov in predstavitev.
 • Niagara PRO II - profesionalni dvokanalni vgradni enkodirni strežnik, namenjen najzahtevnejšim uporabnikom in podjetjem. V kompaktem ohišju združuje celoten studijo za zajem, oblikovanje in strujanje vsebin.
 • Niagara 8224 - 8 kanalni hi-density medijski enkoder za najzahtevnejše strujanje večjega števila kanalov.


SimulStream - programski krmilnik - struj za vse platforme z eno napravo

SimulStream je programski krmilnik, ki omogoča z eno Osprey kartico oz. strežnikom Niagara generirati večje število različnih istočasnih strujev v različnih formatih in kvalitetah oz. resolucijah. S tem naredi vsak webcast dostopnen najširšem krogu uporabnikov, ne glede na to, s kakšno hitrostjo povezave dostopajo na internet in s katerim programom oz. napravo sam struj sprejemajo. Glavna prednost za ponudnike in ustvarjalce vsebin je, da je upravljanje z vsebino zelo poenostavljeno, saj jo je potrebno zajeti in oblikovati samo enkrat in pri tem porabiti le del procesorske moči, ki bi jo sicer zahtevalo samostojno generiranje večih strujev. S programom SimulStream prihranimo veliko sredstev, saj uporabljamo občutno manjše število sistemov za generiranje enakega števila strujev.

 

LoRa IoT Sedaj! Internet Stvari v Lora omrežju
Prijava na Telos E-novice
Telos rešitve za velike in male uporabnike
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2019