Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>

Ruckus Wireless MediaFlex serija 7000 - WiFi IPTV v HD formatu
Vmesniki Ruckus Wireless MediaFlex serije 7000 predstavljajo nov preskok pri brezžičnem WiFi povezovanju doma. 802.11n brezžična dostopna točka MediaFlex 7811 in adapter MediaFlex 7111 omogočata brezžični WiFi prenos petih IPTV signalov v HDTV formatu. Z inovativno kombinacijo vgrajenih šestih pametnih anten BeamFlex in programsko podporo za inteligentno upravljanje prometa SmartCast, omogočajo vmesniki iz serije MediaFlex 7000 preseganje omejitev simultanega prenosa slike, glasu in podatkov po brezžičnem WiFi omrežju. Ruckusovi vmesniki so edine naprave svoje vrste, ki zagotavljajo brezhiben brezžičen prenos signala internetne televizije (IPTV) od široko-pasovnega modema do Set-Top-Box-a. Multimedijski sprejemniki se lahko nahajajo kjerkoli v objektu, neodvisno od modema za dostop do širokopasovnega interneta. Vmesniki neprestano spremljajo dogajanje v okolju in usmerjajo signale mimo izvora motenj. Tako zagotavljao vrhunsko kvaliteto slike in popolno uporabniško izkušnjo tudi v najtežjih pogojih. Sama namestitev je neverjetno preprosta. Dostopno točko enostavno povežemo z modemom za dostop na širokopasovno omrežje in povežemo Set-Top-Boxe z adapterji. Dostopna točka sama poišče vse priključene apaterje in opravi vse potrebne nastavitve, vse je popolnoma avtomatizirano. Brezžične komunikacije z MediaFlex sistemi so popolnoma varne, za kar poskrbijo vgrajeni varnostni mehanizmi WEP, WPA - TKIP in WPA2 - AES. MediaFlex vmesniki nudijo popolno podporo centralnem upravljanju preko protokola TR-069. Tako je upraviteljem omrežja omogočeno oddaljeno odpravljanje napak, nadgradnja strojne programske opreme in popolna diagnostika za vse naprave v svojem omrežju. Z vsem naštetim je MediaFlex serija 7000 idealna izbiro za popolno brezžično distribucijo multimedije po objektu, ki je s popolno podporo za HDTV pripravljena na prihodnost.

EOL (End-Of-Life) OBVESTILO: Podjetje Ruckus Wireless je opustilo proizvodnjo serije MediaFlex 7000. Za vaše potrebe po WiFi prenosu IPTV signala lahko uporabite serijo MediaFlex 2800.

Nazaj na začetno Ruckus Wireless stran

Letak

Ruckus MediaFlex serija 7000 - brezžična 802.11n WiFi dostopna točka in adapter

 

Ruckus Wireless MediaFlex | Popoln prenos IPTV signala po WiFi omrežju

 

 

 

Napredne tehnologije Ruckus

BeamFlex - antenska tehnologija za drastično povečanje brezžičnega dometa

 

SmartCast - programski sistem napredne klasifikacije multicast prometa

 

 

 

 

Povezava do strani proizvajalca

www.ruckuswireless.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prikaz delovanja

Brezžično multimedijsko omreženje hiše s pomočjo Ruckus Wireless MediaFlex vmesnikov.

V zgornji sliki vidimo stanovanjski objekt s površino 230² metrov. MediaFlex 7811 brezžična dostopna točka je povezana na splet preko široko pasovnega modema. Dostopna točka omogoča brezžično distribucijo IPTV signala v HDTV formatu po celotnem objektu. Signal sprejemata dva brezžična WiFi adapterja MediaFlex 7111, ki sta povezani na Set-Top-Boxa. Tako je omogočeno sprejemanje vrhunske kvalitete sllike v HD formatu na obeh televizorjih. Vzporedno poteka brezžični podatkovni promet med notesnikom in dostopno točko.

Glavne lastnosti

 • Ruckus Wireless serijo 7000 sestavljata brezžična 802.11n dostopna točka MediaFlex 7811 in brezžični 802.11n adapter MediaFlex 7111. Sta edini napravi svoje vrste, ki omogočata brezžični prenos multicast IPTV signala v HDTV formatu v vsak kotiček objekta.
 • Vgrajen brezžični standard 802.11 n (5 GHz ), ki v kombinaciji z vgrajenimi patentiranimi tehnologijami naredi Ruckuse iz serije MediaFlex 7000 tako zmogljive, da je z njimi mogoča izgradnja izredno zmogljivega brezžičnega WiFi hrbteničnega omrežja, ki po zmogljivosti z lahkoto parira standardnim žičnim povezavam.
 • Zagotovljene stalne prenosne hitrosti 40 - 60 Mb/s na površini 230²m. S to zmogljivostjo je podprt simultan prenos 3 do 5 MPEG-2 HD IPTV strujev in do deset standardnih strujev (SD IPTV), seveda ob vzporednem prenosu podatkovnega in glasovnega prometa.
 • Idealna izbira za distribucija multimedijskih vsebin - IPTV in IPVoD po celotnem objektu brez uporabe mrežnega ožičenja.
 • Multimedijski sprejemniki (Set-Top-Box, PVR..) se lahko nahajajo kjerkoli v objektu, neodvisno od modema za dostop do širokopasovnega interneta.
 • Popolnoma avtomatizirana namestitev, uporabnik enostavno priključi dostopno točko na širokopasovno modem oz. usmerjevalnik in poveže adapterje z Set-Top-Boxom. Dostopna točka sama poišče vse priključene apaterje in opravi vse potrebne nastavitve.
 • Vgrajena tehnologija SmartCast omogoča klasifikacijo, priotizacijo in optimizacijo multimedijskega prometa preko standardnega 802.11 brezžičnega omrežja. Z uporabo tehnologij SmartCast, QoS in sistema za klasifikacijo prometa omogoča optimizacijo tako unicast kot multicast video strujev. Podpora za 32 multicast skupin in 64 postaj
 • Vgrajen inteligentni antenski sistem BeamFlex, ki z uporabo 6 pametnih Smart MIMO anten podpiraja do 63 različnih dinamičnih antenskih kombinacij in omogoča razširitev dometa 802.11 b/g omrežja za 300%, optimatizira prenos in minimalizira motnje pri prenosu. Odzivanje na spremembe v okolju se izvaja v realnem času.

 

BeamFlex in 802.11 n standard
 
 • Vgrajeni varnostni mehanizmi: WEP, WPA - TKIP in WPA2 - AES
 • Preprosta samo namestitev in upravljanje preko spletnega vmesnika, ki deluje na dveh nivojih - uporabniškem z osnovnimi nastavitvami in administratorskem z možnostjo popolnega upravljanja in detajlnih nastavitev z logi, statistiko in statusom naprave.
 • Podpora za multipni SSID (Service set identifier) in s tem možnost segmentacije prometa na IPTV promet in podatkovni promet.
 • podpora za IGMP snooping
 • Oddaljeno upravljanje preko TR-069, SNMP, SSH in HTTP. Avtomatična nadgraditev strojne programske opreme preko TFTP, FTP ali HTTP
 • Nadzor nad delovanjem brezžičnega omrežja in delovanjem aplikacij, vključno z troughputom in in error rati.
 • MediaFlex vmesniki nudijo popolno podporo centralnem upravljanju preko protokola TR-069. Tako je upraviteljem omrežja omogočeno oddaljeno odpravljanje napak, nadgradnja strojne programske opreme in popolna diagnostika za vse naprave v svojem omrežju.

MediaFlex 7811Prikaz priklopa Ruckus Wireless MediaFlex adapterja na Set-Top-Box in televizijo

Ruckus Wireless ZoneFlex - profesionalna brezžična WiFi omrežja

Ruckus Wireless ZoneFlex

Iščete opremo za vzpostavitev profesionalnega brezžičnega WLAN omrežja v okoljih z velikim številom WiFi klientov?. Oprema Ruckus Wireless ZoneFlex predstavlja idealno izbiro za postavitev izredno visoko zmogljivih brezžičnih WiFi omrežij v okoljih z velikim številom WiFi klientov (notesniki, pametni telefoni, tablice...) - v podjetjih, hotelih, šolah, ustanovah, skladiščih in proizvodnih halah, ter na različnih zunanjih površinah. Z neverjetno zmogljivosto, ki jo prinašajo vgrajene patentirane antene, potrebujemo za pokritje željene površine, v primerjavi s konkurenčnimi produkti, kar pol manj Ruckus dostopnih točk. Kliknite za več podatkov

 

Naprave Ruckus Wireless MediaFlex:

 

Telos.Rešitve | Celovite rešitve za velike in male uporabnike
Telos.E-novice | Enkrat mesečno v vaš poštni predal
Telos.Promo | Promocijske ponudbe, ki jih ne smete zamuditi
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2017