Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
Ruckus Wireles | MediaFlex 2825 - brezžični 802.11g WI-Fi usmerjevalnik | WiFi IPTV

Ruckus Wireless MediaFlex 2825 je brezžični 802.11g WI-Fi usmerjevalnik, ki omogoča zanesljivo brezžično distribucijo multimedijskih vsebin v vsak kotiček objekta. Je edina brezžična naprava na tržišču, ki zagotavlja brezhiben brezžični WiFi prenos signala internetne televizije (IPTV) od široko-pasovnega modema do Set-Top-Box-a. Multimedijski sprejemniki (SetTopBox) se lahko nahajajo kjerkoli v hiši, neodvisno od modema za dostop do širokopasovnega interneta. Z inovativno kombinacijo pametnih anten BeamFlex in programsko podporo za inteligentno upravljanje prometa SmartCast, omogoča naprava preseganje omejitev vzporednega brezžičnega prenosa slike, glasu in podatkov po standardnem 802.11 brezžičnem omrežju. Z vgrajenimi štirimi LAN porti omogoča napredne usmerjevalniške funkcije, kot naprimer DHCP klient in strežnik, NAT, SNMP, statično IP številko in PPPoE funkcionalnost. Vgrajeni so WEP, WPA - TKIP in WPA2 - AES varnostni mehanizmi. Upravljenje naprave poteka preko preglednega grafičnega vmesnika. V kombinaciji z brezžičnim adapterjem MediaFlex 2111, predstavlja usmerjevalnik idealno izbiro za popolno distribucijo multimedijskih vsebin po objektu.

EOL obvestilo: Ruckus je prenehal s proizvodnjo celotne serije MediaFlex, tako da ta na žalost ni več na voljo.

 
Pošlji mail za nakup
 

Prikaz delovanja

Brezžično multimedijsko omreženje objekta s pomočjo Ruckus Wireless MediaFlex vmesnikov.

V zgornji sliki vidimo stanovanjski objekt s površino 230² metrov. Brezžični usmerjevalnik MediaFlex 2825 je povezana na splet preko široko-pasovnega modema. Usmerjevalnik omogoča brezžično distribucijo IPTV signala po celotnem objektu. Signal sprejemata dva brezžična WiFi adapterja MediaFlex 2111, povezana na Set-Top-Boxa. Tako je omogočeno sprejemanje vrhunske kvalitete sllike obeh televizorjih. Vzporedno z prenosom IPTV prometa poteka brezžični podatkovni promet do notesnika.

Glavne lastnosti

 • Idealna izbira za brezžično distribucija signala internetne televizije (IPTV) po celi hiši brez uporabe kablov.
 • Multimedijski sprejemniki (Set-Top-Box, PVR..) se lahko nahajajo kjerkoli v objektu, neodvisno od modema za dostop do širokopasovnega interneta. S priključitvijo na brezžični multimedijski adapter MediaFlex 2111 je omogočena njihova brezžična povezava na širokopasovno omrežje.
 • Na en MediaFlex 2825 lahko priključimo do tri MediaFlex 2111 adapterje, torej tri SetTopBox.
 • Vgrajen en WAN in štirje LAN porti. Po potrebi možna transformacija LAN portov v WAN porte in s tem možnost ločenega sprejemanja podatkovnega in IPTV prometa
 • Zagotovljeni prenos strujanega videa hitrosti 20 Mb/s na površini 230² metrov. S to zmogljivostjo je podprt simultan prenos štirih MPEG-4 strujev, treh MPEG-2 IPTV strujev v DVD kvaliteti in enega HDTV WMA struja pri simulatnem prenosu podatkovnega in glasovnega prometa.
 • Vgrajene usmerjevalniške funkcije: DHCP klient in strežnik, NAT, SNMP, statična IP številka in PPPoE
 • Vgrajeni varnostni mehanizmi: WEP, WPA - TKIP in WPA2 - AES
 • Izredno preprosta samo namestitev celotnega sistema, saj usmerjevalnik sam prepozna adapte. Upravljanje poteka reko spletnega vmesnika, ki deluje na dveh nivojih - uporabniškem z osnovnimi nastavitvami in administratorskem z možnostjo popolnega upravljanja in detajlnih nastavitev z logi, statistiko in statusom naprave.
 • Podpora za multipni SSID (Service set identifier) in s tem možnost segmentacije prometa na IPTV promet in podatkovni promet.
 • Vgrajen inteligentni antenski sistem BeamFlex, ki z uporabo 6 pametnih Smart MIMO anten podpiraja do 63 različnih dinamičnih antenskih kombinacij in omogoča razširitev dometa 802.11 b/g omrežja za 300%, optimatizira prenos in minimalizira motnje pri prenosu. Odzivanje na spremembe v okolju se izvaja v realnem času.
 • Vgrajena tehnologija SmartCast omogoča klasifikacijo, priotizacijo in optimizacijo multimedijskega prometa preko standardnega 802.11 omrežja. Z uporabo tehnologij SmartCast, QoS in sistema za klasifikacijo prometa omogoča optimizacijo tako unicast kot multicast video strujev. Podpora za 32 multicast skupin in 64 postaj
 • podpora za IGMP snooping
 • Oddaljeno upravljanje preko SNMP, SSH in HTTP. Avtomatična nadgraditev strojne programske opreme preko TFTP, FTP ali HTTP

Prikaz posameznih portovPrikaz priklopa Ruskus vmesnika na Set-Top-Box in televizijo

 

Ruckus Wireless ZoneFlex - profesionalna brezžična WiFi omrežja

Ruckus Wireless ZoneFlex

Iščete opremo za vzpostavitev profesionalnega brezžičnega WLAN omrežja v okoljih z velikim številom WiFi klientov?. Oprema Ruckus Wireless ZoneFlex predstavlja idealno izbiro za postavitev izredno visoko zmogljivih brezžičnih WiFi omrežij v okoljih z velikim številom WiFi klientov (notesniki, pametni telefoni, tablice...) - v podjetjih, hotelih, šolah, ustanovah, skladiščih in proizvodnih halah, ter na različnih zunanjih površinah. Z neverjetno zmogljivosto, ki jo prinašajo vgrajene patentirane antene, potrebujemo za pokritje željene površine, v primerjavi s konkurenčnimi produkti, kar pol manj Ruckus dostopnih točk. Kliknite za več podatkov

 

Naprave Ruckus Wireless MediaFlex:

 

IoT Sedaj! Pridružite se revoluciji, ki spreminja svet
4G M2M - profesionalne rešitve in oprema za industijsko mobilno povezovanje
Ruckus - preprosto boljši Wi-Fi
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2023