Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
Ruckus Wireless | MediaFlex 2811 - brezžična 802.11g WI-Fi dostopna točka | WiFi IPTV

Ruckus Wireless MediaFlex 2811 je brezžična 802.11g WI-Fi dostopna točka, ki omogoča zanesljivo brezžično distribucijo multimedijskih vsebin v vsak kotiček objekta. Vmesniki iz družine Ruckus Wireless MediaFlex so edine brezžične naprave na tržišču, ki zagotavljajo brezhiben prenos IPTV signala od široko pasovnega modema do Set-Top-Box-a. Multimedijski sprejemniki (SetTopBox, PVR..) se lahko nahajajo kjerkoli v hiši, neodvisno od modema za dostop do širokopasovnega interneta. V sistem lahko vključimo tri MediaFlex 2111 adapterje in tako povežemo tri Set-Top-Boxe. Z inovativno kombinacijo pametnih anten BeamFlex in programsko podporo za inteligentno upravljanje prometa SmartCast, omogoča MediaFlex 2811 preseganje omejitev simultanega prenosa slike, glasu in podatkov po brezžičnem omrežju. Naprava ima vgrajen en LAN port. Implementirani so WEP, WPA - TKIP in WPA2 - AES varnostni mehanizmi. Upravljenje poteka preko preglednega grafičnega vmesnika. Dostopna točka Media Flex 2811 predstavlja idealno izbiro za popolno brezžično distribucijo multimedijskih vsebin po objektu.

EOL obvestilo: Ruckus je prenehal s proizvodnjo celotne serije MediaFlex, tako da ta na žalost ni več na voljo.

 
Pošlji mail za nakup
 

Prikaz delovanja

Brezžično multimedijsko omreženje hiše s pomočjo Ruckus Wireless MediaFlex vmesnikov.

V zgornji sliki vidimo stanovanjski objekt s površino 230² metrov. Brezžična dostopna točka MediaFlex 2811 je povezana na splet preko široko-pasovnega modema. Usmerjevalnik omogoča brezžično distribucijo IPTV signala po celotnem objektu. Signal sprejemata dva brezžična adapterja MediaFlex 2111, povezana na Set-Top-Boxa. Tako je omogočeno sprejemanje vrhunske kvalitete sllike obeh televizorjih. Vzporedno z prenosom IPTV prometa poteka brezžični podatkovni promet do notesnika.

Glavne lastnosti

 • Idealna izbira za brezžično WiFi distribucija signala internetne televizije (IPTV) po celotnem objektu brez uporabe mrežnih kablov.
 • Multimedijski sprejemniki (Set-Top-Box) se lahko nahajajo kjerkoli v objektu, neodvisno od modema za dostop do širokopasovnega interneta. S priključitvijo na brezžični multimedijski adapter MediaFlex 2111 je omogočena njihova brezžična povezava na širokopasovno omrežje.
 • Na eno MediaFlex 2811 dostopno točko je mogoče povezati do tri MediaFlex 2111 adapterje in posledično tri SetTopBox-e.
 • Zagotovljeni prenos strujanega videa hitrosti 20 Mb/s na površini 230²m. S to zmogljivostjo je podprt simultan prenos štirih MPEG-4 strujev, treh MPEG-2 IPTV strujev v DVD kvaliteti in enega HDTV WMA struja pri simulatnem prenosu podatkovnega in glasovnega prometa.
 • Vgrajene usmerjevalniške funkcije: DHCP klient in strežnik, NAT, SNMP, statična IP številka in PPPoE
 • Vgrajeni varnostni mehanizmi: WEP, WPA - TKIP in WPA2 - AES
 • Izredno preprosta samo namestitev, saj dostopna točka sama prepozna adapter. Upravljanje poteka preko spletnega vmesnika, ki deluje na dveh nivojih - uporabniškem z osnovnimi nastavitvami in administratorskem z možnostjo popolnega upravljanja in detajlnih nastavitev z logi, statistiko in statusom naprave.
 • Podpora za multipni SSID (Service set identifier) in s tem možnost segmentacije prometa na IPTV promet in podatkovni promet.
 • Vgrajen inteligentni antenski sistem BeamFlex, ki z uporabo 6 pametnih Smart MIMO anten podpiraja do 63 različnih dinamičnih antenskih kombinacij in omogoča razširitev dometa 802.11 b/g omrežja za 300%, optimatizira prenos in minimalizira motnje pri prenosu. Odzivanje na spremembe v okolju se izvaja v realnem času.
 • Vgrajena tehnologija SmartCast omogoča klasifikacijo, priotizacijo in optimizacijo multimedijskega prometa preko standardnega 802.11 omrežja. Z uporabo tehnologij SmartCast, QoS in sistema za klasifikacijo prometa omogoča optimizacijo tako unicast kot multicast video strujev. Podpora za 32 multicast skupin in 64 postaj
 • podpora za IGMP snooping
 • Oddaljeno upravljanje preko SNMP, SSH in HTTP. Avtomatična nadgraditev strojne programske opreme preko TFTP, FTP ali HTTP
Prikaz posameznih portovPrikaz priklopa Ruskus vmesnika na Set-Top-Box in televizijo
 

Ruckus Wireless ZoneFlex - profesionalna brezžična WiFi omrežja

Ruckus Wireless ZoneFlex

Iščete opremo za vzpostavitev profesionalnega brezžičnega WLAN omrežja v okoljih z velikim številom WiFi klientov?. Oprema Ruckus Wireless ZoneFlex predstavlja idealno izbiro za postavitev izredno visoko zmogljivih brezžičnih WiFi omrežij v okoljih z velikim številom WiFi klientov (notesniki, pametni telefoni, tablice...) - v podjetjih, hotelih, šolah, ustanovah, skladiščih in proizvodnih halah, ter na različnih zunanjih površinah. Z neverjetno zmogljivosto, ki jo prinašajo vgrajene patentirane antene, potrebujemo za pokritje željene površine, v primerjavi s konkurenčnimi produkti, kar pol manj Ruckus dostopnih točk. Kliknite za več podatkov

 

Naprave Ruckus Wireless MediaFlex:

 

IoT Sedaj! Pridružite se revoluciji, ki spreminja svet
4G M2M - profesionalne rešitve in oprema za industijsko mobilno povezovanje
Ruckus - preprosto boljši Wi-Fi
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2023