Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
Ruckus Wireless | ZoneFlex 7762s - 802.11n DualBand sektorska WiFi dostopna točka za zunanjo (outdoor) namestitev
Ruckus Wireless ZoneFlex 7762-S je visoko zmogljiva 802.11n DualBand sektorska brezžična WiFi dostopna točka namenjena zunanji (outdoor) namestitvi. Predstavlja idealno izbiro za vzpostavitev brezžičnega WiFi omrežja (WLAN) na zunanjih površinah z izjemno veliko gostoto klientov (štadijoni, najprometnejše ulice v centrih mest). Izredno trpežno ohišje, narejeno iz visoko kvalitetne plastike, nudi podporo standardu IP67, ter tako omogoča delovanje v najzahtevnejših okoljskih pogojih (temperaturni razpon -40°C do 65°C). Neverjetna zmogljivost se kaže v zagotovljeni podpori za simultan brezžičen prenos 20 glasovnih klicev (Vo-Fi), ducatu IPTV strujev in povezovanju 500 podatkovnih odjemalcevv 120° radiju. Impresivno zmogljivost ZoneFlex 7762-s doseže s pomočjo vgrajene patentirane antene BeamFlex, ki omogoča ustvarjanje velikega števila antenskih kombinacij in s tem avtomatično usmerjanje signala mimo izvora motenj v smeri vsakega posameznega uporabnika. Za razliko od ostalih dostopnih točk, ki nekontrolirano razširjajo signal v vse smeri, ZoneFlex 7762-s s kirurško natančnostjo usmerja signal izključno v smeri odjemalcev. Tako je zagotovljeno dva do štiri kratno povečanje dometa in s tem bistveno manjše število potrebnih dostopnih točk za pokritje željene površine. Vgrajena antena dosega impresivnih 6dBi dodatnega antenskega dobitka, kar poleg 12 dBi osnovnega dobitka na čipu in 15 dB izogibanja motnjam zagotavlja bistveno večjo zmogljivost WiFi omrežja. Tehnologija ChannelFly prepozna in izbere prenosni RF kanal, ki bo prinesel najvišjo propustnost kar prinaša do 50% boljšo WiFi zmogljivost. Vgrajena tehnologija SmartMesh izredno olajša postavitev zunanjega WiFi omrežja, saj omogoča posredovanje brezžičnega signala med dostopnimi točkami, kar pomeni da na mestu postavitve ni potrebno po prisotnosti Ethernet ožičenja. Obenem je tehnologija SmartMesh idealna rešitev za postavitev visoko zmogljivih Mesh in Hibridnih Mesh WiFi omrežij, saj je omogočeno kreiranje večjega števila hopov (preskokov) med DT. Na lokacijah kjer je mrežno ožičenje na voljo, lahko za napajanje uporabimo vgrajen 10/100/1000 Giga PoE (Power over Ethernet) priključek. Na napravi je prisoten tudi PoE izhod, ki ga lahko uporabimo za napajanje IP nadzorne kamere, ki jo namestimo poleg dostopne točke. Podprtih je 16 SSID (Service Set IDentifier) in s tem omogočena napredna segmentacija prometa in storitev. ZoneFlex 7762-s lahko deluje kot samostojen zunanji WiFi HotSpot, kot del profesionalnega WiFi sistema ZoneFlex, ki ga upravlja WiFi kontroler ZoneDirector, zelo zanimiva pa je tudi možnost krmiljenja prek centralne upravljaljske platforme FlexMaster (TR-069). .

Nazaj na začetno Ruckus Wireless stran

Letak

ZoneFlex 7762-s - zunanja 802.11n DualBand sektorska brezžična WiFi dostopna točka

 

Ruckus Wireless ZoneFlex - centralno upravljani profesionalni WiFi sistemi

 

 

 

Vgrajene pametne WiFi tehnologije

BeamFlex - najnaprednejši WiFi antenski sistem na tržišču

 

SmartCast - patentirana tehnologija razvrščanja WiFi prometa

 

SmartMesh - posredovanje WiFi signala med dostopnimi točkami

 

ChannelFly - avtomatizirana izbira optimalnega WiFi kanala

 

 

 

 

Povezava do strani proizvajalca

www.ruckuswireless.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glavne lastnosti

ZoneFlex 7762s - napredne lastnosti
 • Visoko zmogljiva 802.11n DualBand sektorska brezžična WiFi dostopna točka namenjena zunanji (outdoor) namestitvi. (3x3:2 radijske verige) je idealna izbira za vzpostavitev brezžičnega WiFi omrežja (WLAN) na zunanjih površinah z izjemno veliko gostoto klientov (štadijoni, najprometnejše ulice v centrih mest).
 • Izredno trpežno ohišje, narejeno iz visoko kvalitetne plastike, nudi podporo standardu IP67, torej je odporno na vodo in prah ter omogoča delovanje v najzahtevnejših vremenskih pogojih. Podprt temperaturni razpon delovanja od -40°C do 65°C.
 • Teoretična maksimalna hitrost 2 x 300Mbps, torej 600 Mbps.
 • Zagotovljeno WiFi povezovanje 500 podatkovnih odjemalcev in vzporeden brezžični prenos 20 glasovnih klicev (Vo-Fi), ducat IPTV strujev. Stabilna propustnost 150 do 200 Mbps na površini 460² m, za vsak kanal v 120° radiju.
 • Vgrajeno patentirano WiFi anteno BeamFlex sestavlja 19 visoko zmogljivih usmerjenih antenskih elementov, ki omogoča oblikovanje prek 4000 antenskih kombinacij in s tem avtomatično usmerjanje signala mimo izvora motenj v smeri vsakega posameznega uporabnika. Za razliko od ostalih dostopnih točk, ki nekontrolirano razširjajo signal v vseh smereh, ZoneFlex 7762-s s kirurško natančnostjo usmerja signal izključno v smeri odjemalcev. Tako je zagotovljeno dva do štiri kratno povečanje dometa in s tem tudi bistveno manjše število potrebnih dostopnih točk za pokritje željene površine.
 • Vgrajena antena dosega impresivnih 6dBi dodatnega antenskega dobitka, kar poleg 12 dBi osnovnega dobitka na čipu in 15 dB izogibanja motnjam zagotavlja bistveno večjo zmogljivost WiFi omrežja.
 • Vgrajena tehnologija SmartMesh izredno olajša postavitev omrežja, saj omogoča posredovanje brezžičnega signala med dostopnimi točkami, kar pomeni da na mesto namestitve ni potrebno pripeljati Ethernet ožičenja.
 • Tehnologija SmartMesh je idealna rešitev za postavitev visoko zmogljivih Mesh in Hibridnih Mesh WiFi omrežij, saj je omogočeno kreiranje večjega števila hopov (preskokov) med DT.
 • Mesh povezovanje poteka popolnoma samodejno - DT same določijo svojo optimalno vlogo v omrežju, zaznajo topologijo in se s tem izognejo težavam. Učinkovita drevesna topologija zmanjšuje probleme pokritosti in latentnosti in obenem izredno poveča zmogljivost celotnega omrežja.
 • Patentirana WiFi QoS tehnologija SmartCast omogoča zelo natančno klasifikacijo in razporejanje prometa (podatki, glas, video) in tako skrbi za maksimalne zmogljivosti in zanesljivosti brezžičnih prenosov multimedijskih vsebin.
 • Podpora za BandSteering - avtomatično usmerjanje DualBand klentov na manj nasičen 5 Ghz spekter
 • Spectrum Analysis omogoča napredno analizo RF spektra v realnem času z grafičnim prikazom motenj.
 • Vgrajena lokalna avtentifikacijska baza Dynamic PSK - ZoneFlex je prvi brezžični sistem, ki ne uporablja identičnega Pre-Shared Key-a (PSK) za dostop za vse uporabnike, s čimer je poskrbljeno za veliko varnost dostopa.
 • Implementirani varnostni protokoli WEP, WPA-PSK, WPA-TKIP in WPA2-AES, 802.11i.
 • Podpora za avtentifikacijo 802.1x
 • Podprtih 16 SSID (Service Set IDentifier) in s tem omogočena napredna segmentacija prometa in storitev. Za vsak SSID lahko ločeno nastavimo varnostne, prenosne, QoS in upravljalske parametre. Tako znotraj enega sistema odjemalcem vzporedno ponudimo denimo popolnoma odprti dostop za zaposlene, ter omejen dostop za goste in pogodbene sodelavce.
 • Oddaljena kontrola nad RF spektrom
 • Vgrajena dva Ethernet vhoda, napajanje preko 10/100/1000 Giga Ethernet porta (Power over Ethernet - 802.3af). PoE Injector je vljučen v osnoven komplet. Možnost veriženja - daisy chain. Vgrajen PoE izhod za napajanje dodatnih naprav, recimo nadzorne IP kamere.
 • Vgrajen priključen za dodatno zunanjo anteno (N type).
 • Priložen nastavek za namestitev na drogove javne razsvetljave, strop ali steno.
 • Podpora za IPv4 in IPv6.
 • ZoneFlex 7762-s lahko deluje kot samostojen zunanji WiFi HotSpot, kot del profesionalnega WiFi sistema ZoneFlex, ki ga upravlja WiFi kontroler ZoneDirector, zelo zanimiva pa je tudi možnost krmiljenja prek centralne upravljaljske platforme FlexMaster (TR-069).
 • Majhna velikost in teža - dostopne točke z nosilcem za montažo je neverjetnih 2,6 kg! Konkurenčni produkti so vsaj 1 x težji.
 • Izjemno diskretna oblika brez grozovitih zunanjih anten, ki strašijo mimoidoče in spravljajo v obup urbaniste.
 

Video predstavitev

 

Zunanje (outdoor) WiFi dostopne točke Ruckus Wireless ZoneFlex:

 

Telos.Rešitve | Celovite rešitve za velike in male uporabnike
Telos.E-novice | Enkrat mesečno v vaš poštni predal
Telos.Promo | Promocijske ponudbe, ki jih ne smete zamuditi
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2017