Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
Standard 802.11n in Ruckus Wireless

Brezžični WiFi standard 802.11n omogoča občutno višje hitrosti brezžičnih WiFi prenosov. Zavoljo tega je predstavljen kot rešitelj za vse sodobne streaming aplikacije, ki zahtevajo visoke prenosne hitrosti. A na žalost je 802.11n tehnologija občutjiva na motnje v omrežju na popolnoma enak način kot 802.11b/g standard, v nekaterih primerih celo bolj. Rezultat te občutjivosti je hitrost brezžičih prenosov, ki je občutno nižja kot oglaševane. Za uspešno implementacijo 802.11n standarda v zahtevnih poslovnih aplikacijah kot so video konference, interaktivno učenje, digitalno oglaševanje, prenos glasovnih komunikacij in HD IPTV, prinašajo pravo rešitev napredne tehnologije Ruckus Wireless.

Zakaj Ruckus Wireless? Zato ker 802.11n standard uporablja prenosno tehnologijo imenovano "spatial multiplexing", ki združuje dva snopa podatkov na prejemnikovi strani in tako teoretično omogoča podvajanje propustnosti, a obenem tudi podvajanje možnosti za motnje. Ruckus Wireless BeamFlex inteligentna antenska tehnologija omogoča občutno zmanjšanje motenj, z usmerjenim pošiljanjem WiFi signala izključno v željeno smer napram prejemniku. Tako se verjetnost zduževanja signala občutno poveča. Poleg tega Ruckus izboljšuje 802.11n tehnologijo združevanja kanalov ("channel bonding"), ki združi dva 20Mhz kanala v enoten 40Mhz kanal, kar dodatno pripomore k občutnem povečanju propustnosti. Z uporabo BeamFlex tehnologije se zanesljivost združevanja kanalov poveča za štiri krat.

Ruckusove napredne tehnologije zagotavljajo, da so 802.11n parametri za usmerjanje brezžičnega signala ("beamforming") neprestano dinamično nastavljeni za optimalno propustnost. Ruckusove 802.11n dostopne točke posledično zagotavljao podporo za simultan prenos vsaj šestih, 10Mbps HD video strujev v visoki resoluciji (MPEG4), ob vzporednem prenosu podatkovnega prometa.

 

Video predstavitev

 

IoT Sedaj! Pridružite se revoluciji, ki spreminja svet
4G M2M - profesionalne rešitve in oprema za industijsko mobilno povezovanje
Ruckus - preprosto boljši Wi-Fi
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2023