Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
Zastopstvo in distribucija vodilnih svetovnih komunikacijskih podjetij

Na področju Slovenije in bivše Jugoslavije, zastopamo vodilna svetovna telekomunikacijska podjetja. Proizvodi iz našega programa, prinašajo uporabnikom vrhunsko kvaliteta in zanesljivost, ter neverjeten nabor naprednih lastnosti. Za vsa zastopana podjetja / principale nudimo popolno podporo, šolanje, servis in sistemsko integracijo.

Zastopana podjetja:
Kliknite za predstavitev Ruckus Wireless programa

Ruckus Wireless je vodilni globalni ponudnik opreme za vzpostavitev zmogljive brezzžične WiFi infrastrukture. WiFi sistemi ZoneFlex so idealna izbira za postavitev izredno visoko zmogljivih brezžičnih WLAN omrežij v okoljih z velikim številom zahtevnih WiFi klientov (pametni telefoni, tablice...). Uporabnikom prinašajo zanesljive in visoko zmogljive brezžične WiFi povezave z bistveno manjšim številom potrebnih dostopnih točk za pokritje željene površine. Uporabniki ZoneFlex sistemov so podjetja, hoteli, šole, trgovine, bolnišnice, ustanove, skladišča ter telekomunikacijski operaterji in upravljalci Metro WiFi omrežij.

oglejte si celotno predstavitev

 

Kliknite za predstavitev Draytek programa


Jedro programa podjetja Draytek, vodilnega tajvanskega proizvajalca komunikacijske opreme, predstavljajo visoko zmogljivi usmerjevalniki Vigor. Ti s številnimi naprednimi lastnostmi (multiWAN,VPN, VPN backup, SSL VPN, podporo za mobilno povezovanje, QoS..), prinašajo uporabnikom Celovite rešitve, ki so običajno prisotne le v napravah najvišjega cenovnega razreda. Usmerjevalniki Vigor so tekom let postali pojem kvalitet, zmogljivosti in zanesljivosti, ter si pridobili status optimalne izbire za postavitev tako malih domačih, kot velikih profesionalnih LAN omrežij.

oglejte si celotno predstavitev

 

Kliknite za predstavitev Digi programa

Ameriško podjetje Digi Internatinalje vodilni globalni ponudnik profesionalne komunikacijske opreme za M2M in IoT okolja. Digi produkti omogočajo zanesljivo implementacijo in upravljanje ključne "mission critical" infrastrukture v najzahtevnejših pogojih v transportu, energetiki, medicini, financah in trgovini.. Glavne prednosti Digijevih proizvodov so legendarna kakovost, neverjetna zanesljivost in izjemno širok nabor vgrajenih naprednih funkcionalnosti. Garancijska doba za celoten Digijev program je 5 let

oglejte si celotno predstavitev

 

Patton logo

Ameriško podjetje Patton je vodilni svetovni proizvajalec naprav za napredni mrežni dostop. Komleksen produktni portfolio sestavljajo VoIP prehodi SmartNode, Ethernet ekstenderji CopperLink, naprave za vzpostavitev High Availability povezav in rešitve za mobilno varovanje in nadzor. Obenem program Patton vsebuje tudi naprave za Multi Service Access, CPE opremo, strežnike serijskih naprav in Hardened Networking. Patton uporabnikom prinaša optimalne rešitve za konvergenco glasovnih in podatkovnih komunikacij, v omrežjih nove dobe.

oglejte si celotno predstavitev

 

Kliknite za predstavitev Vololink programa

Podjetje InHand Networks je vodilni kitajski proizvajalec industrijskih mobilnih usmerjevalnikov za povezovanje naprav (M2M). Glavne prednosti InHandovih produktov so velika zanesljivost, varnost, širok nabor naprednih lastnosti in odlično razmerje med ceno in kvaliteto. Ciljne aplikacije so industrijska avtomatizacija, transport, SmartGrid, finance in številne druge M2M rešitve.

oglejte si celotno predstavitev

 

Kliknite za predstavitev ViewCast programa

Tajvansko podjetje PLANET Technology je vodilni ponudnik IP mrežnih produktov in rešitev za SME in SOHO okolja. Najbolj zanimive skupine v obsežnem portfoliju so mrežna LAN stikala, PoE Power over Ethernet in industrijska mrežna oprema. Uporabnikom prinašajo zmogljive in zanesljive rešitve z odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto. Slogan podjetja PLANET je »Pionirji IP inovacij«, kar se kaže v stalnem sledenju zadnjim tehnološkim novostim, ki jih aktivno vključujejo v inovativne, visoko kvalitetne in energetsko učinkovite profesionalne mrežne naprave.

oglejte si celotno predstavitev

 

Kliknite za predstavitev ViewCast programa

Netatmo je inovativno francosko podjetje, ki razvija pametne naprave za povezan življenjski slog. Netatmo izdelki in aplikacije so oblikovani skladno z visokih estestkimi merili, kar poleg številnih naprednih lastnosti izboljšuje vsakdan uporabnikov. Netatmo pametne naprave so razdeljene v tri sklope: energija, varnost in vreme. Netatmo - dobrodošli v pametnem domu.

oglejte si celotno predstavitev

 

Kliknite za predstavitev MultiTech programa

 

Program podjetja Robustel zajema širok nabor robustnih 2G, 3G in 4G LTE industrijskih mobilnih usmerjevalnikov in modemov. Uporabljamo jih v aplikacijah povezovanja naprav v M2M in IoT okoljih. Odlikuje jih velika zmogljivost in zanesljivost, podpora za številne napredne mrežne lastnosti in standarde, možnost namestitve v najzahtevnejših okoljskih pogojih ter izjemno dobro razmerje med ceno in kvaliteto.

oglejte si celotno predstavitev

 

Kliknite za predstavitev MultiTech programa

 

Ameriško podjetje MultiTech je vodilni globalni proizvajalec industrijskih komunikacijskih vmesnikov za povezovanje naprav v IoT - Internet of Things okoljih. MultiTech vmesnike uporabljamo za povezavo med napravami na oddaljenih lokacijah in poslovnimi procesi v srcu podjetij in organizacij. Če potrebujete brezhibno delujočo opremo, z vgrajeno napredno poslovno inteligenco, je MultiTech prava izbira.

oglejte si celotno predstavitev

 

Kliknite za predstavitev Cambium Networks programa

Ameriško podjetje Cambium Networks je vodilni globalni proizvajalec mrežnih rešitev. Podjetje je nastalo leta 2011, ko se je odcepilo iz skupine Motorola. Program zajema zmogljivo opremo za vzpostavitev profesionalnih brezžičnih Wi-Fi omrežij, širokopasovne radijske PTP in PMP bridge povezave in mrežna stikala. Glavne prednosti opreme Cambium so velika zmogljivost, popolna prilagodljivost, zmagovalna zanesljivost in odlično razmerje med ceno in kvaliteto.

oglejte si mikro spletno stran

 

Kliknite za predstavitev ViewCast programa

Billion je vodilni tajvanski ponudnik IKT opreme za SOHO, SME in M2M okolja. Najbolj zanimiva skupina v programu so zmogljivi 4G/LTE mobilni usmerjevalniki za notranjo in zunanjo namestitev. Pohvalijo se lahko z vgrajenim premium mobilnim modulom Sierra Wireless in zelo zmogljivimi antenami za optimalen sprejem mobilnega signala. Rezultat tega so zelo hitre in stabilne mobilne povezave, ki zagotavljajo vrhunsko 4G/LTE uporabniško izkušnjo in popoln izkoristek hitrega mobilnega dostopa.

oglejte si celotno predstavitev

 

Kliknite za predstavitev ViewCast programa

Bivocom je kitajski ponudnik mobilnih komunikacijskih naprav nove generacije. V programu podjetja so zajeti profesionalni industrijski routerji, prehodi in modemi za 4G/LTE, NB-IoT in LTE-M omrežja. Inovativne, zanesljive in cenovno ugodne produkte uporabljamo v Smart City, transportnih, infrastrukturnih, SmartGrid in drugih naprednih IoT/M2M aplikacijah.

oglejte si celotno predstavitev

 

Kliknite za predstavitev ViewCast programa

Raisecom je vodilni kitajski proizvajalec visoko profesionalne komunikacijske opreme za jedrna omrežja operaterjev in velikih sistemskih uporabnikov. Produktni portofolijo podjetja vsebuje Carrier Ethernet naprave, SME usmerjevalnike, Ethernet Demarcation naprave, visoko profesionalna Ethernet stikala, PDH, SDH in PCM Multiplekserje, Ethernet Extenderje, GEPON, PTN, xWDM, MSAP in NMS opremo.

oglejte si celotno predstavitev

 

Kliknite za predstavitev Sierra Wireless programa

Kanadsko podjetje Sierra Wireless je največji globalni proizvajalec mobilnih M2M usmerjevalnikov in prehodov. Sierra Wireless AirLink so visoko profesionalne naprave, namenjene zanesljivem in varnem povezovanju v Internet of Things IoT aplikacijah. Nanje priključimo naprave s serijskim RS, USB, Ethernet in I/O vhodom in jih tako povežemo v mobilno omrežje z namenom njihovega oddaljenega nadzora in upravljanja. V programu podjetja je tudi širok nabor vgradih modemskih modulov

oglejte si celotno predstavitev

 

Kliknite za predstavitev Option programa

Data Technologies Co. je priznan kitajski proizvajalec komunikacijskih naprav. Program zajema mobilne 4G/LTE usmerjevalnike, 5G CPE naprave in WiFi routerje, SMB in industrijske prehode. Glavna prednost opreme DaTa je zelo dobro razmerje med ceno in klaviteto.

oglejte si celotno predstavitev

 

Kliknite za predstavitev ViewCast programa

Four-Faith je kitajski ponudnik komunikacijskih naprav nove generacije. Program podjetja vsebuje zmogljive 4G/5G in NB-IoT industrijske mobilne usmerjevalnike, prehode in modeme, LoRaWAN opremo, industrijska stikala in IP kamere.

oglejte si celotno predstavitev

 

Kliknite za predstavitev VScom programa

Nemško podjetje VSCom v svojem programu nudi cenovno ugodne vmesnike za industrijsko avtomatizacijo. Glavni poudarki so eksterni in PCI vmesniki za prehod iz Ethernet na serijski port (RS232/422/485) in vmesniki za prehod iz USB na serijski port (RS232/422/485).

oglejte si celotno predstavitev

 

ATOP Technologies

Tajvansko podjetje ATOP Technologies je pomemben proizvajalec industrijske komunikacijske opreme. Glavnino programa zavzema širok modelski nabor  Media converterjev, industrijskih Ethernet stikal in strežnikov serijskih RS / Modbus naprav (žični in brezžični). Ciljne aplikacije so industrijska avtomatizacija, transport, SmartGrid, finance in številne druge M2M aplikacije.

oglejte si celotno predstavitev

Spletne strani principalov:

www.ruckuswireless.com
www.draytek.com
www.digi.com
www.patton.com
www.inhandnetworks.com
www.robustel.com
www.multitech.com
www.cambiumnetworks.com
www.netatmo.com
www.planet.com.tw
www.billion.com
www.bivocom.com
www.ekahau.com
www.raisecom.com
www.sierrawireless.com
www.four-faith.com
www.vscom.de
www.atop.com.tw

 

Telos.Rešitve:

IoT Sedaj! - Pridružite se revoluciji, ki spreminja svet
 
Telos.Rešitve - Poslovna brezžična WiFi omrežja
Telos.Rešitve - Zmogljivo hotelsko WiFi omrežje - storitev, ki privablja sodobne goste
Telos.Rešitve - Terenske meritve WLAN omrežja
Telos.Rešitve - Terenske meritve WLAN omrežja
Telos.Rešitve - Mobilno povezovanje naprav (M2M)
Telos.Rešitve - Nadzor strojev v proizvodnji
Telos.Rešitve - Optimizacija proizvodnih procesov

Predstavitveni letaki

 

 

Študije primerov /Case study

 

 

 

IoT Sedaj! Pridružite se revoluciji, ki spreminja svet
4G M2M - profesionalne rešitve in oprema za industijsko mobilno povezovanje
Ruckus - preprosto boljši Wi-Fi
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2023