Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
Patton | Napredne mrežne rešitve | VoIP prehodi | Ethernet extenderji | High Availabilityn| Varovanje in nadzor

Ameriško podjetje Patton (www.patton.com) je vodilni svetovni proizvajalec naprav za napredni mrežni dostop. Kompleksen produktni portfolio sestavljajo VoIP prehodi SmartNode, ki veljajo za pojem kvalitete v svetu spletne telefonije, Ethernet ekstenderji CopperLink, ki omogočajo uporabo obstoječe bakrene žične infrastrukture za postavitev naprednih omrežij na velikih razdaljah, naprave za vzpostavitev High Availability povezav in rešitve za mobilno varovanje in nadzor. Obenem program Patton vsebuje tudi naprave za Multi Service Access, CPE opremo, strežnike serijskih naprav in Hardened Networking. Patton uporabnikom prinaša optimalne rešitve za konvergenco glasovnih in podatkovnih komunikacij, v omrežjih nove dobe. Vsi Pattonovi produkto so narejeni na centralni lokaciji v ZDA, kar je še dodatno zagotovilo za vrhunsko kakovost.

SmartNode - VoIP prehodi | Več kot le govor

VoIP prehodi Patton SmartNode veljajo za pojem kvalitete v svetu internetne telefonije in tako predstavljajo idealno izbiro za prehod v svet IP glasovnih komunikacij. Izredno širok modelski nabor nudi optimalne rešitve tako za rezidenčne uporabnike in manjša podjetja, kot velike korporacije in telekomunikacijske operaterje. Zagotavljajo popolno povezljivost z obstoječo mrežno opremo, z vsemi PBX sistemi, SoftSwitchi in z Microsoftovo aplikacijo Lync. Nedvomno velja izrek, uspešen VoIP se prične s SmartNode prehodi. Kliknite za več podatkov

 
CopperLink - Ethernet ekstenderji | Preseganje omejitev Etherneta

Ethernet Extenderji CopperLink prinašajo izredno zanimivo in stroškovno atraktivno rešitev za vzpostavitev zanesljive in hitre mrežne povezave preko obstoječih bakrenih paric. S Pattonovimi Ethernet Extenderji je omogočena vzpostavitev povezave preko celotnega objekta, naselja ali mesta, po standardnem telefonskem ožičenju, brez potrebe po polaganju novega LAN ali optičnega ožičenja. To prinaša ogromne prihranke in možnost povezave lokacij, kjer je polaganje novega ožičenja zaradi različnih razlogov nemogoče. Kliknite za več podatkov.

 
Bodi RS - High Availability rešitve

Novost v Patton prodajnem programu je družina High Availability usmerjevalnikov BODi rS. Usmerjevalniki BODi rS združujejo do sedem spletnih WAN povezav - žičnih in brezžičnih (3G/4G, WiMAX, LTE, VSAT, WiFi....). To zagotavlja povečanje stabilnosti, popolno zanesljivost in velike skupne prenosne hitrosti, saj se posamezne povezave medseboljo seštevajo v izredno hitro skupno povezavo. Namenjeni so uporabi v najzahtevnejših mission critical aplikacijah, kjer je absolutna stalna dostopnost življenjskega pomena in bi izpad povezave pomenil katastrofo širših razsežnosti - varovanje in nadzor, zdravstvo, upravljanje infrastrukture.

 
Ostala Patton oprema
EnviroNet - hardened Networking
OnSite - CPE Customer Premises Equipment ForeFront - Multi Service Access
SerialComm - strežniki naprav TeleMatch - Baluns SafeGuard - prenapetostna zaščita

 

IoT Sedaj! Pridružite se revoluciji, ki spreminja svet
4G M2M - profesionalne rešitve in oprema za industijsko mobilno povezovanje
Ruckus - preprosto boljši Wi-Fi
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2023