Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
Telos Premium podpora - prednostna obravnava in osebna asistenca v primeru težav in okvar opreme

Novost v našem programu je storitev Telos Premium Podpora. Ta je oblikovana kot nadstandardna storitev, ki prinaša kupcem nekaterih naprav in sistemov iz našega prodajnega programa, prednostno obravnavo in osebno asistenco v primeru težav in okvar. Telos Premium podpora je namenjena končnim strankam podjetja Telos d.o.o., ter sistemskim integratorjem in preprodajalcem opreme iz prodajnega programa podjetja Telos. Ti jo v okviru svojih prodajnih aktivnosti kot dodatno napredno opcijo ponudijo svojim strankam - končnim uporabnikom opreme.

Elementi Telos Premium podpore

Osnovni elementi Telos Premium podpore so: ažurna in prednostna tehnična pomoč s strani Telosove tehnične ekipe po telefonu, elektronski pošti in prek aplikacije za oddaljeno dostop in podporo Zoho Assist, ter vnaprejšnja zamenjava strojne opreme v primeru okvare.

KAJ KDAJ
1. Podpora po telefonu vsak delavnik (8-16 ure)
2. Podpora po elektronski pošti vsak delavnik (8-16 ure)
3. Podpora preko aplikacije Zoho Assist vsak delavnik (8-16 ure)
4. Vnaprejšnja nadomestna oprema poslana najkasneje naslednji delovni dan

Telos Premium podpora se sklene za obdobje 12, 24 ali 36 mesecev.

Telefonska in e-mail podpora

Premium tehnična podpora je na voljo po telefonu in elektronski pošti. Izvajajo jo za to usposobljeni tehniki podjetja Telos d.o.o.. Podpora se izvaja v okviru rednega delovnega časa, med delovnikih od 8. do 16. ure. Telefonska podpora je na voljo na številki: 01 600 45 00. Izven rednega delovnega časa je klic preusmerjen na telefonski odzivnik, kjer lahko uporabnik pusti svoje kontaktne podatke in kratek opis primera. Podpora prek elektronske pošte se izvaja prek naslova: premium-podpora@telos.si. Na telefonski klic oz. elektronsko pošto odgovori tehnik, ko zbere osnovne informacije, oceni nujnost situacije ter predvidi potek in način reševanja prijavljenega primera. Odzivni čas ob prijavi napake je 30 minut. Primer prijavljen izven rednega delovnega časa, bo obravnavan najkasneje do 8 30 ure naslednjega delovnega dne.

Oddaljena podpora prek aplikacije Zoho Assist

V okviru Telos Premium podpore za poenostavitev odpravljanja težav uporabljamo aplikacijo za oddaljen dostop in podporo Zoho Assist (https://www.zoho.com). Uporabnik dobi s strani Telosovega tehnika vsa potrebna navodila za zagon aplikacije. Prek nje dobi tehnik možnost za oddaljeno diagnostiko in odpravljanje težav na uporabnikovi napravi.

Vnaprejšnja zamenjava strojne opreme (Advance Hardware Replacement)

V primeru težav, ki so posledica okvare strojne opreme, so kupci Premium podpore upravičeni do prejema začasne nadomestne opreme, ki se pošlje vnaprej, torej pred prejemom okvarjene opreme v servis. Nadomestna oprema bo iz našega centralnega skladišča v Ljubljani odposlana najkasneje naslednji delovni dan. S tem je končnim kupcem pri težavah s strojno opremo zagotovljeno nemoteno nadaljno poslovanje. Vse stroške pošiljanja opreme, vezane na Premium podporo, krije podjetje Telos. Vse pošiljke so tako za naročnike Premium podpore brezplačne. Storitev je na voljo za celotno obdobje veljavnosti sklenjene pogodbe o izvajanju Premium podpore za določeno napravo ali sistem. AHR storitev ni vezana na garancijo za določeno napravo in garancije za to napravo ne podaljšuje ali kako drugače spreminja pogoje, ki so navedene v garancijskem listu. Storitev se lahko sklene tudi za opremo, ki ni več v garanciji.

 
Kliknite za letak s predstavitvijo rešitve v .pdf formatu

 

IoT Sedaj! Pridružite se revoluciji, ki spreminja svet
4G M2M - profesionalne rešitve in oprema za industijsko mobilno povezovanje
Ruckus - preprosto boljši Wi-Fi
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2023