Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
Xclaim Harmony | mobilna aplikacija za preprosto upravljanje Wi-Fi omrežja Xclaim
Xclaim Harmony je brezplačna mobilna aplikacija na voljo za iOS in Android telefone in tablice. Uporabljamo jo za preprosto namestitev in upravljanje brezžičnega Wi-Fi omrežja Xclaim. Rokovanje z aplikacijo je otročje lahko in prilagojeno sleherniku, ne le IT tehnikom, kot smo vajeni pri profesionalnih sistemih. Ob prvi namestitvi omrežja, ta samodejno zazna vse Xclaim dostopne točke na lokaciji. Aplikacija nato uporabnika pelje skozi nekaj preprostih korakov v namestitvenem postopku in v nekaj minutah je zmogljivo, pol-profesionalno WiFi omrežje vzpostavljeno. Takoj za tem lahko zaćnemo prek pregledne nadzorne plošče v aplikaciji (dashboard), v realnem času spremljati dogajanje v našem omrežju, vključno z tipi klientov, statistiko prometa itd. V primeru nejasnosti, lahko z dotikom zaslona telefona z dvemi prsti aktiviramo Pinch to help in prikazali se bodo nasveti s pomočjo. Dostopne točke Xclaim je mogoče nastavljati in upravljati tudi prek standardnega grafičnega uporabniškega vmesnika (GUI) ali s pomočjo brezplačne oblačne platforma CloudManager, ki daje vsem Xclaim uporabnikom možnost celovitega centraliziranega upravljanja prostorsko razpršenega omrežja Wi-Fi dostopnih točk.

Glavne prednosti

  • Brezplačna mobilna aplikacija za izjemno preprosto namestitev, upravljanje in vzdrževanje Wi-Fi omrežja.
  • Centralizirano upravljanje većjega števila DT brez uporabe dragega namenskega strojnega ali oblačnega kontrolerja.
  • Preprosto samodejna vzpostavitev Wi-Fi omrežja in varno prepoznavanje dostopnih točk ob namestitvi.
  • Eleganti in intuitivni grafični uporabniški vmesnik v obliki mobilne aplikacije na telefonu ali tablici.
  • 4 SSIDiji za napredno delitev WLAN omrežja na do 4 ločena podomrežja, vsak za svoj tip uporabnikov.
  • Napredna statistka delovanja, ki nam v realnem ćasu prikazuje vse kliente in promet v omrežju.
  • Širok nabor podprtih funkcionalnosti, ter zanesljivost in zmogljivost, ki je običajno prisotna le v dragih profesionalnih sistemih.

Kliknite za prenos brezplačne mobilne aplikacije Xclaim Harmony

Aplikacija Xclaim Harmony za Apple uporabnike Aplikacija Xclaim Harmony za Apple uporabnike
 

Video prikaz namestitve in upravljanja omrežja

 

Xclaim velik Wi-Fi za manjše poslovne uporabnike

Connect. Click. Go! Xclaim prinaša na trg popolnoma nov in svež pristop do WLAN omrežij v manjših poslovnih okoljih (SOHO/SMB). S pomoćjo dostopnih točk Xclaim lahko lastniki podjetij, trgovin, restavracij, kavarn, uradov, ordinacij... za izredno ugodno ceno vzpostavitve visoko zmogljivo in zanesljivo brezžično Wi-Fi omrežje za svoje zaposlene, kupce in stranke, s katerim se boste počutili kot veliki Wi-Fi uporabniki.
 
Wi-Fi kot se šika. Malim poslovnim okoljen ni več potrebno izbirati med dvema slabima rešitvama - nezanesljivo opremo za domačo uporabo in dragimi profesionalnimi Wi-Fi sistemi, Xclaim je popolna rešitev, ki prinaša najboljše iz obeh svetov, saj združuje visoko zmogljivost s preprosto uporabo in upravljanjem. S svojo veliko zmogljivostjo so dostopne točke Xclaim pripravljene na mobilno Wi-Fi revolucijo, saj omogočajo povezovanje večjega števila mobilnih telefonov in tablic, kot tudi vseh ostalih Wi-Fi klientov.
 
Wi-Fi po novem. Xclaim Harmony je brezplačna mobilna aplikacija na voljo za Android in iOS operacijske sisteme. Uporabljamo jo za preprosto namestitev in upravljanje većjega števila dostopnih točk in omrežij Xclaim neposredno prek mobilnega telefona ali tablice. Na voljo je tudi brezplačne oblačne platforma CloudManager, ki daje vsem Xclaim uporabnikom možnost celovitega centraliziranega upravljanja prostorsko razpršenega omrežja Wi-Fi dostopnih točk.
 
Wi-Fi za ne-tehnike. Za namestitev in upravljanje varnega in zanesljivega WLAN omrežja ne potrebujete dragih kontrolerjev in zapletene programske opreme. Z aplikacijo Harmony je ta naloga otročje lahka in prilagojena sleherniku, ne le IT tehnikom kot smo vajeni pri profesionalnih sistemih. Ob prvi namestitvi omrežja, Harmony samodejno zazna vse Xclaim dostopne točke na lokaciji in v nekaj minutah je zmogljivo, pol-profesionalno WiFi omrežje vzpostavljeno.

Produktni spekter Xclaim

Xclaim Xi-1 Xclaim Xi-2 Xclaim Xi-3 Xclaim Xo-1

 

LoRa IoT Sedaj! Internet Stvari v Lora omrežju
Prijava na Telos E-novice
Telos rešitve za velike in male uporabnike
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2019