Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
CloudManager za Xclaim | 100% brezplačna oblačna WLAN nadzorna platforma
 
CloudManager za Xclaim je nova 100% brezplačna oblačna WLAN nadzorna platforma, ki daje uporabnikom možnost celovitega centraliziranega upravljanja prostorsko razpršenega omrežja Wi-Fi dostopnih točk Xclaim. CloudManager prinaša številne napredne profesionalne oblačne Wi-Fi funkcionalnosti, robustno stabilnost in popolno varnost. Že v nekaj minutah po registraciji omogoča popoln nadzor tako lokalnega kot oddaljenih WLAN omrežij, ki ga sestavlja ena sama ali stotine DT, ne glede na to kje se te nahajajo. Dostop do sistema je mogoč od kjerkoli prek žične, Wi-Fi ali mobilne spletne povezave. Celotno omrežje DT upravljamo prek vsake naprave z nameščenim standardnim spletnim brskalnikom (telefon, tablica, notesnik, PC, Mac), iz pisarne, doma ali na poti. Vzporedno je mogoče upravljati večje število lokacij, tako da lahko po želji vzpostavimo enotno Wi-Fi omrežje na vseh naših dislociranih enotah. Neverjetno preprosto upravljanje poteka prek izredno intuitivne in elegantne spletne nadzorne plošče (dashboard), ki nam daje popoln pregled in neposreden nadzor nad neomejenim številom Xclaim dostopnih točk. Namestitev, dodajane in nadgradnja DT na lokacijah je popolnoma avtomatizira. Sistem ima vgrajena zmogljiva analitična orodja, ki nam dajo izredno dober vpogled v delovanje Wi-Fi omrežja in možnost njegove optimizacije. CloudManager generira prilagodljiva analitična poročila o delovanju, ki jih po želji prek elektronske pošte pošlje nastavljenim uporabnikom. V primeru težav v omrežju pošlje opozorilne emaile in SMS sporočila. CloudManager je popolnoma brezplačen! Ni potrebe po nakupu kvartalnih oz. letnih licenc, programskih nadgradenj ali podpore. Potrebujemo le Xclaim DT in po registraciji na spletni strani, že lahko uporabljamo zmogljivo oblačno Wi-Fi platformo.

Glavne prednosti

  • Uporabnikom prijazna brezplaćna rešitev za oblačno upravljanje WLAN omrežja.
  • Kompleksno centralizirano upravljanje neomejenega števila Xclaim dostopnih točk in lokacij.
  • Dostop do sistema od kjerkoli, prek vsake naprave s spletnim brskalnikom (telefon, tablica, notesnik, PC, Mac).
  • CloudManager za Xclaim je 100% brezplačen, brez skritih stroškov licenc in podpore!
  • Intuitiven in preprost, a obenem zmogljiv spletni uporabniški vmesnik.
  • Vgrajeni patentirani algoritmi za optimizacijo delovanja WLAN omrežja.
  • CloudManager generira prilagodljiva analitična poročila o delovanju in opozarja na težave.
  • Izredno robustna in zanesljiva oblačna infrastruktura in podpora za HA.
  • Predstavitveni letak (.pdf)

Prikaz delovanja

Xclaim CloudManager | Prikaz delovanja

Video predstavitev

 

 

Xclaim velik Wi-Fi za manjše poslovne uporabnike
Connect. Click. Go! Xclaim prinaša na trg popolnoma nov in svež pristop do WLAN omrežij v manjših poslovnih okoljih (SOHO/SMB). S pomoćjo dostopnih točk Xclaim lahko lastniki podjetij, trgovin, restavracij, kavarn, uradov, ordinacij... za izredno ugodno ceno vzpostavitve visoko zmogljivo in zanesljivo brezžično Wi-Fi omrežje za svoje zaposlene, kupce in stranke, s katerim se boste počutili kot veliki Wi-Fi uporabniki.
 
Wi-Fi kot se šika. Malim poslovnim okoljen ni več potrebno izbirati med dvema slabima rešitvama - nezanesljivo opremo za domačo uporabo in dragimi profesionalnimi Wi-Fi sistemi, Xclaim je popolna rešitev, ki prinaša najboljše iz obeh svetov, saj združuje visoko zmogljivost s preprosto uporabo in upravljanjem. S svojo veliko zmogljivostjo so dostopne točke Xclaim pripravljene na mobilno Wi-Fi revolucijo, saj omogočajo povezovanje večjega števila mobilnih telefonov in tablic, kot tudi vseh ostalih Wi-Fi klientov.
 
Wi-Fi po novem. Xclaim Harmony je brezplačna mobilna aplikacija na voljo za Android in iOS operacijske sisteme. Uporabljamo jo za preprosto namestitev in upravljanje većjega števila dostopnih točk in omrežij Xclaim neposredno prek mobilnega telefona ali tablice. Na voljo je tudi brezplačne oblačne platforma CloudManager, ki daje vsem Xclaim uporabnikom možnost celovitega centraliziranega upravljanja prostorsko razpršenega omrežja Wi-Fi dostopnih točk.
 
Wi-Fi za ne-tehnike. Za namestitev in upravljanje varnega in zanesljivega WLAN omrežja ne potrebujete dragih kontrolerjev in zapletene programske opreme. Z aplikacijo Harmony je ta naloga otročje lahka in prilagojena sleherniku, ne le IT tehnikom kot smo vajeni pri profesionalnih sistemih. Ob prvi namestitvi omrežja, Harmony samodejno zazna vse Xclaim dostopne točke na lokaciji in v nekaj minutah je zmogljivo, pol-profesionalno WiFi omrežje vzpostavljeno.

Produktni spekter Xclaim

Xclaim Xi-1 Xclaim Xi-2 Xclaim Xi-3 Xclaim Xo-1

 

LoRa IoT Sedaj! Internet Stvari v Lora omrežju
Prijava na Telos E-novice
Telos rešitve za velike in male uporabnike
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2019