Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
InHand Networks | Industrijski mobilni prehodi in usmerjevalniki
Mrežna LAN stikala PLANET Mrežna LAN stikala PLANET
so namenjena uporabi v najširšem spektru mrežnih aplikacij. Cenijo jih veliki in mali uporabniki iz vseh panog, saj jim prinašajo veliko zmogljivost in zanesljivost, dobre prenosne hitrosti, podporo za številne napredne mrežne in okoljske standarde, celovit sistem oddaljenega upravljanja ter odlično razmerje med ceno in kvaliteto.

 

Širok nabor modelskih izvedb
Na voljo je več kot 120 modelov mrežnih stikal PLANET z različnimi kombinacijami števila LAN vhodov (od 5 so 384 portov), v upravljanih in neupravljanih 10/100, Giga, 10G, PoE, optičnih (fiber) in industrijskih izvedbah. Poleg integracije vseh standardnih mrežnih funkcij, se PLANET stikala lahko pohvalijo s podporo za številne napredne komunikacijske standarde.
Širok nabor modelskih izvedb

 

Uporabnikom prijazno celovito upravljanje Uporabnikom prijazno celovito upravljanje  
V PLANET stikalih so implenetirana orodja za uporabnikom prijazno centralizirano upravljanje – konzola, Telnet/CLI, GUI (grafični uporabniški vmesnik) in SNMP. Prek njih pridobimo možnost celovitega nadzora in upravljanja na stikala priključenih naprav, recimo WiFi dostopnih točk, IP telefonov, nadzornih kamer itd.  

 

IPv4 in IPv6 strojni Layer 3 statični VLAN Routing
Vgrajena podpora za IPv4 / IPv6 VLAN statični routing omogoča, da s stikali  PLANET presegamo omejitve različnih VLAN podomrežij in IP naslovov in s tem pridobimo možnost zelo prilagodljivega in izredno varnega upravljanja omrežja in poenostavimo kompleksnost mrežnih aplikacij.
IPv4 in IPv6 strojni Layer 3 statični VLAN Routing

 

Učinkovito Single IP upravljanje za snope stikal Učinkovito Single IP upravljanje za snope stikal Stackable stikala PLANET omogočajo upravljanje celotnega snopa stikal z enega samega IP naslova. S tem občutno razbremenijo IT administratorje, saj ti lahko vzporedno upravljajo in nastavljajo celotno skupino stikal in ne le vsako posamezno enoto.
 
Mrežna stikala PLANET:
PLANET Layer3 Managed stikala PLANET Layer2/2+ Managed stikala PLANET WebSmart stikala
PLANET Unmanaged stikala PLANET SOHO stikala PLANET PoE stikala - kliknite za več podatkov

 

IoT Sedaj! Pridružite se revoluciji, ki spreminja svet
4G M2M - profesionalne rešitve in oprema za industijsko mobilno povezovanje
Ruckus - preprosto boljši Wi-Fi
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2023