Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
Netatmo varnostni senzorji za vrata in okna

Netatmo pametni senzorji za vrata in okna so pravi mali varnostniki doma. S sporočilom na telefon nas opozorijo na vlom, še preden do njega pride. Senzorje preprosto namestimo na vsa željena vrata in okna in s pomočjo zaznavanja tresljajev bodo neprestano spremljali, ali poskuša nekdo na silo vstopiti v naše prostore. Senzorji tudi prepoznajo odprta vrata in okna in nas o tem obvestijo s sporočilom na brezplačno aplikacijo. Netatmo senzorji so že na zalogi.
PPC za komplet 3 kosov: 102,49€ (84,01€ + DDV).  

 
Netatmo pametni senzorji za vrata in okna
 

Glavne prednosti pametnih senzorjev za vrata in okna:

  • Pošiljanje alarmov o vlomu neposredno na zaslon telefona.
  • V vsakem trenutku lahko od kjerkoli preverimo ali so vrata in okna zaprta.
  • Vodotesno ohišje omogoča namestitev znotraj in zunaj objektov.
  • Napajanje prek standarnih AAA baterij. V kompletu so 3 senzorji.
  • Senzorji se brezžično povezujejo na Netatmo notranjo kamero.
  • Del celovite rešitve Netatmo za varen dom, ki vključuje kamero, senzorje in sireno.
 
Netatmo pametni senzorji za vrata in okna

Se vam kdaj med potjo na dopust zgodi, da se nikakor ne morete spomniti ali ste zaprli vsa vrata in okna? Prek Netatmo senzorjev lahko v vsakem trenutku v aplikaciji preverite ali so vsa okna in vrata zaprta! Vsakič ko pride do poskusa vloma ali ko so vrata in okna predolgo odprta, dobite v brezplačno aplikacijo na telefonu obvestilo oz. alarm.

 
Netatmo pametni senzorji za vrata in okna

Pametno in preprosto, to je osnovno vodilo vseh Netatmo proizvodov. Vodotesne senzorje s priloženim lepilnim trakom le pritrdimo na vsa željena okna in vrata in že lahko spremljamo kaj se z njimi dogaja. Potrebujemo le še notranjo kamero Netatmo Welcome, na katere se senzorji brezžično povezujejo. V celovit pameten varnostni sistem lahko povežete tudi Sireno, ki se sproži, ko senzorji zaznajo odprtje vrat ali oken.

 
Netatmo pametni senzorji za vrata in okna

Senzorji zaznavajo premikanje / vibracije in odprto / zaprto stanje vrat in oken. Upravljanje in nadzor  poteka prek aplikacije za iOS in Android naprave ter spletne platforme. Uporaba je popolnoma brezplačna, brez stroškov mesečne naročnine ali plačljive hrambe podatkov. Vodoodporne senzorje napajajo standardne AAA baterije, ki so priložene paketu, življenjska doba teh je 5 let. Kompaktna velikost (76 x 15.8 x 30.4 mm) in kvalitetna izdelava iz enega kosa plastike.

 
 
Netatmo celovit varnostni sistem

Netatmo prinaša celovit varnostni sistem, ki zaščiti vašo lastnino in preprečuje vlome. Za varnost doma poskrbijo notranja kamera, sirena in senzorji. Pameten alarmni sistem se aktivira takoj, ko zapustimo dom in de aktivira, ko se vrnemo. Ko kamera prepozna neznano osebo ali senzorji zaznajo odprtje vrat oz. oken, smo o tem takoj obveščeni s sporočilom v brezplačno aplikacijo na telefonu. Obenem sirena sproži glasen 110dB alarm in tako odžene vlomilce. Ko nas ni doma, sirena predvaja pred posnete zvoke pasjega laježa, otroškega joka, ropot sesalca... in tako odžene nezaželene goste. Namestitev sistema je zelo preprosta, posamezni elementi se medsebojno povezujejo brezžično. Na posamezno kamero lahko povežemo eno sireno in do 12 senzorjev.

 

LoRa IoT Sedaj! Internet Stvari v Lora omrežju
Prijava na Telos E-novice
Telos rešitve za velike in male uporabnike
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2020