Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
Netatmo video domofon - poglejte kdo je pred vrati in mu odgovorite

Kdo je pred vhodnimi vrati? S pomočjo Netatmo pametnega video domofona lahko na svojem telefonu v vsakem trenutku preverite kdo je pozvonil in se z njim v živo pogovorite. Na domačem kavču ali na drugem koncu sveta, z Netatmo video domofonom lahko vedno pozdravite goste, daste navodila dostavljavcu in odženete vlomilce.

PPC: 304,86€ (249,89€ + DDV)

 
Netatmo video domofon - glavne prednosti
 

Glavne prednosti video domofona Netatmo

  • Vedno in od kjerkoli lahko na telefonu preverite kdo je pred vrati in se z njim v živo pogovorite
  • Namenska aplikacija v kateri spremljamo živo sliko iz lokacije in v časovnici opazujemo pretekle dogodke
  • Samodejno prepoznavanje oseb in alarmne cone za bolj relevantna opozorila
  • Vgrajena zmogljiva 1080p Full HD kamera podpira HDR in omogoča nočno snemanje
  • Preprosta namestitev z uporabo obstoječega ožičenja (8-24V in 230V)
  • Brezplačna hramba posnetkov, brez mesečne naročnine in zasebnost posnetkov
  • Možnost zunanje namestitve in detekcija poskusa uničenja
 
Netatmo video domofon

Netatmo Doorbell je mnogo več kot le preprost domofon. Kadarkoli lahko v brezplačni aplikaciji na svojem telefonu pogledate živo sliko z lokacije in opazujete časovnico vseh preteklih dogodkov in zaznanih oseb na vašem pragu. Prepoznavanje oseb in nastavljive opozorilne cone preprečijo, da pride do nepotrebnih alarmov. Sprotna obvestila o dogodkih boste na svoj telefon prejeli le takrat, ko se nekdo res mota okrog vašega domovanja. Je vlomilec? Prepodite ga z uporabo vgrajenega zvočnika.

 
Netatmo video domofon

Pametno in preprosto je osnovna logika Netatmo domofona. Namestitev je hitra, saj se naprava prilagodi in nadomesti obstoječo električno instalacijo (8-24V in 230V). V primeru, da imamo nameščen klasičen sistem z zvoncem v objektu in tipko pri vhodnih vratih, zvonec obdržimo in obstoječo tipko nadomestimo z Netatmo domofonom. Ta se poveže v obstoječe domače Wi-Fi omrežje in po izvedbi nekaj korakov v aplikaciji na telefonu je sistem vzpostavljen. 

 
Netatmo video domofon

Vse napredne lastnosti domofona, vključno s prostorom za hrambo video posnetkov, so na voljo brezplačno in brez naročnine. Sorodne naprave, ki so na voljo na trgu, zahtevajo plačevanje mesečne uporabe. Videoposnetki, ki jih domofon posname, se shranijo izključno lokalno, neposredno na priloženi microSD kartici. Torej se ne prenašajo na oblak in tako zavarujejo našo zasebnost. Obenem se uporablja napredno varnostno šifriranje. Če želimo, lahko varnostno kopiramo podatke v svoj Dropbox račun ali FTP strežnik.

Pametni video domofon ima skrite talente! Združljiv je s sistemom Apple HomeKit in tako omogoča povezavo z drugimi pametnimi napravami, ki jih doma uporabljamo. Primer integracije je recimo, da domofon ko zazna nepridiprave na posestvu, prižge notranje in zunanje luči in jih tako odžene. Podprto je tudi glasovno upravljanje z asistentko Siri.

 
Netatmo video domofon

Netatmo domofon ima vgrajeno kvalitetno 1080p Full HD kamero s 140° kotom snemanja in 5 x zoomom, kar zagotavlja vrhunsko kvaliteto zajetih posnetkov. Funkcija HDR izniči težave s hitrimi spremembami svetlobe in posname obiskovalce tudi, ko so njihovi obrazi osvetljeni od zadaj. Netatmo domofon skrbi za našo varnost tako podnevi kot ponoči. Vgrajen infrardeči način snemanja omogoča zajem podatkov tudi, ko je zunaj popolna tema.

Domofon je namenjen namestitvi na prostem, na vhodu v hišo. Zasnovan je tako, da omogoča popolno odpornost pred vremenskimi vplivi. Za to poskrbi IP44 nivo zaščite in inovativen HZO namaz iz nanodelcev, ki zagotavlja vodotesnost. Domofon deluje v vseh okolijskih pogojih, do živega mu ne pridejo dež, sneg, visoka vlaga, kot tudi ne prah in umazanija. Netatmo domofon je tudi edina naprave svoje vrste, ki vas bo obvestila, da jo nekdo poskuša odmontirati oz. onemogočiti.

 

 

IoT Sedaj! Pridružite se revoluciji, ki spreminja svet
4G M2M - profesionalne rešitve in oprema za industijsko mobilno povezovanje
Ruckus - preprosto boljši Wi-Fi
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2023