Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
Netatmo Promocija - Paketi za pametno ogrevanje / 15% popusta

Pametni termostati in radiatorski ventili Netatmo prinašajo v naše domove popolnoma nov koncept ogrevanja. Z njihovo uporabo na eleganten način znižamo stroške ogrevanja za izdatnih 37%. V brezplačni aplikaciji na mobilnem telefonu lahko kadarkoli iz kavča ali drugega konca sveta zelo preprosto nastavimo temperaturo za vsako posamezno sobo v domu.
Predstavljamo vam promocijske pakete Netatmo pametno ogrevanje. Z njimi lahko poskrbite za topel dom še pred začetkom zime in prihranite 15%. Na voljo so tri verzije paketov, ki jih sestavljajo Termostat + 3 x Ventil, Ventil Starter Paket + 3 x Ventil in 3 x Ventil. V primeru, da potrebujete večje število dodatnih ventilov, bo na vse obračunan 15% popust.

 

Netatmo paketi za pametno ogrevanje

Paket Termostat + 3xVentil Paket Ventil Starter Pack + 3xVentil Paket 3xVentil

Termostat + 3xVentil

Ventil Starter Paket + 3xVentil

3xVentil

Redna cena: 419,96€
Prihranek: 15%
Promocijska cena: 356,96€
Redna cena: 439,96€
Prihranek: 15%
Promocijska cena: 373,15€
Redna cena: 239,97€
Prihranek: 13%
Promocijska cena: 208,77€
 
 
Kontaktirajte nas za pripravo ponudbe
 
 
Netatmo pametni sistem ogrevanja - veliki prihranki

Pameten sistem ogrevanja Netatmo je namenjeni vsem, ki želite elegantno znižati stroške ogrevanja. V raziskavi opravljeni na Univerzi za energetiko Supélec, je bilo ugotovljeno, da se z uporabo ventilov Netatmo znižajo stroški ogrevanja za zavidanja vrednih 37%. Sistem pametnega ogrevanja Netamo temelji na prilagojenem urniku, ki za vse sobe v domu inteligentno določi in nastavlja optimalno temperaturo glede na dele dneva, vreme, izolacijo, število oseb v prostoru in letne čase.

 

Pametni radiatorski ventili - preprsto upravljanje

Preprosta kretnja v aplikaciji na mobilnem telefonu zadostuje, da iz kavča ali drugega konca sveta na daljavo nastavimo željeno temperaturo za vsako posamezno sobo v domu. Temperaturo lahko nastavljamo tudi ročno, z vrtenjem ventila oz. s pritiskom na termostat, v korakih po 0,5°C. V posamezen ogrevalni sistem je mogoče dodati do 20 ventilov.

 

LoRa IoT Sedaj! Internet Stvari v Lora omrežju
Netatmo paketi za pametno ogrevanje 15% popusta
Telos rešitve za velike in male uporabnike
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2018