Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
Intera X Telos | Intrix CRM + VoIP telefonija

V sodelovanju s podjetjem Intera smo pripravili celovit integriran paket, ki povezuje Intrix CRM - vodilni slovenski sistem za upravljanje odnosov s strankami z našo rešitvijo VoIP telefonije.  Paket vsebuje prilagoditev IP centrale, integracijo Intrix CRM, IP PBX strežnik in vrvične IP telefone. Vse kar potrebujete na enem mestu v prilagodljivih paketih po izjemni ceni. V okviru časovno omejene akcije prihranite 400 EUR ob namestitvi sistema in 5 EUR mesečno po uporabniku pri licenci Intrix!

Kaj prinaša integracija Intrix CRM in VoIP telefonije?

Vse več podjetij razmišlja o uvedbi IP telefonije kot tudi sistema CRM. Z izbiro združene ponudbe IP telefonije in CRM Intera x Telos, vam je na voljo rešitev, ki prinaša multiplikativne ućinke, saj simbiozno delovanje obeh sistemov omogoča, da popolnoma izkoristimo vse možnosti, ki ju posamezni komponenti ponujata. Zniževanje operativnih in vzdrževalnih stroškov ter izboljševanje odnosov s strankami sta ključni aktivnosti uspešnih podjetij. CRM rešitve, še posebej v povezavi z VoIP telefonijo, omogočajo prav to. 'Stranski učinek' sta večja produktivnost in učinkovitost.

 
Komponente integriranega sistema
Komponente sistema
 
Kako poteka upravljanje s klici?

DOHODNI KLICI
Ob dohodnem klicu se vam lahko že pred sprejemom klica, v sistemu Intrix CRM samodejno odpre kartica stranke oz. klicatelja, hkrati pa tudi obrazec za vnos povzetka pogovora. Tako se lahko ustrezno pripravite na pogovor ali pa klic takoj preusmerite k skrbniku stranke. Odprto okno za vnos povzetka pogovora pa bo poskrbelo, da bodo zaposleni še hitreje vnesli povzetek klica in povzetka ne bodo pozabili zapisati.
Ob dohodnem klicu nove stranke, ki je  v sistemu CRM še ni, vam lahko Intrix ponudi možnost hitrega vnosa novega podjetja.

ODHODNI KLICI
Ob kliku na telefonsko številko v Intrixu se samodejno vzpostavi odhodni klic in hkrati odpre okno za vnos povzetka klica.

Opisan proces ob dohodnem in odhodnem klicu lahko prilagodimo točno po vaših željah. Za naročilo ali predstavitev nas pokličite na 01 600 45 00 ali pišite na prodaja@telos.si .

 
Razpoložljivi paketi:

Pripravili smo tri osnovne pakete z različnim številom uporabnikov. Paketi se lahko brez težav prilagodijo vašim posebnim zahtevam.

InteraXTelos Paket 5 InteraXTelos Paket 10
   
InteraXTelos Paket 20 InteraXTelos Paket 10

 

LoRa IoT Sedaj! Internet Stvari v Lora omrežju
Prijava na Telos E-novice
Telos rešitve za velike in male uporabnike
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2019