Telos.si prva stran
Nahajate se na: Nazaj na prvo stran >>
Cambium Networks - LINKPlanner zmogljivo orodje za pametno načrtovanje bridge povezav

LINKPlanner je izredno uporabno brezplačno orodje za hitro, učinkovito in natančno načrtovanje brezžičnih bridge povezav. Na osnovi vnešenih geografskih podatkov (profil terena, razdalje, višina) in velikost anten, oddajna moč ter ostalih dejavnikov, vam orodje pred samim nakupom svetuje izbor optimalne opreme za vaše potrebe. Vsi vnešeni podatki in povezave se v živo izrisujejo v aplikaciji Google Earth. Orodje je na voljo brezplačno za Windows in Mac operacijske sisteme. LINKPlanner velja za najbolj zanesljivo in intuitivno orodje za načrtovanje RF povezav v panogi.

 
Glavne prednosti orodja LINKPlanner
Hitri začetek
Začetni profil bridge povezave z osnovnimi lastnostmi se avtomatično uvozi v LINKPlaner takoj ko vnesete novo povezavo. Vzporedno lahko načrtujemo več PTP in PtMP povezav.

Grafični prikaz
Z vnašanjem različnih vhodnih podatkov, lahko simulirate kako se spreminja zmogljivost in propustnost bridge povezave, s čimer lahko hitro najdete optimalno opremo za vaše potrebe.

Primer uporabe
Ke orodje kaže na nizko propustnost linka, lahko s spreminjanjem različnih elementov – modelske izvedbe, frekvenca, širina kanala, višina in velikost antene itd. poiščete idealno kombinacijo za vaš proračun in lokacijo.

Pomoć pri implementaciji
LINKPlanner samodejno ustvari poročilo o predvideni zmogljivosti povezav in listo potrebnega materiala za implementacijo vnešenih bridge povezav in generira predlog poročila za namestitev
 
 
Prikaz delovanja orodja LINKPlanner
Cambium Networks - LINKPlanner zmogljivo orodje za pametno načrtovanje bridge povezav
 
PTP in PMP bridge Cambium Networks
Point-To-Point Bridge Cambium Point-To-MultiPoint Bridge Cambium

 

LoRa IoT Sedaj! Internet Stvari v Lora omrežju
Prijava na Telos E-novice
Telos rešitve za velike in male uporabnike
     
domov | program | rešitve | o podjetju | kontakt | novosti

© Telos d.o.o. 2002-2019